Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας που ήταν μπροστά στο περιστατικό μαζί με το παιδί του

  Σε σοβαρή κατάσταση είναι το ένα από τα θύματα της αιματηρής επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στου Ζωγράφου. Το περιστατικό συνέβη ...

 






Σε σοβαρή κατάσταση είναι το ένα από τα θύματα της αιματηρής επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στου Ζωγράφου. Το περιστατικό συνέβη στην 9η σταση των λεωφορείων, όταν ένας χρήστης ναρκωτικών εισέβαλε σε φουρνο.

«Ήμουν ακριβώς μπροστά στο περιστατικο, μαζί με το παιδί μου. Τα χάσαμε, παγώσαμε» λεει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας. Και συνεχίζει: «Ο δράστης μπήκε μέσα στο φούρνο και μετά ακούσαμε φασαρία. Ενας νεαρός προσπάθησε να τον σταματήσει. Ακολούθησε συμπλοκή. Ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε σε τέσσερα άτομα που προσπάθησαν να τον εγκλωβίσουν ωσότου έρθει η αστυνομία. Τότε εκείνος επιτέθηκε εναντίον ενός νεαρου, τον οποίο και πρέπει να μαχαίρωσε σοβαρά».




Αξίζει να σημειωθεί ότι o 54χρονος είχε ξαναεπιτεθεί στον φούρνο πριν απο λίγο καιρό, προκαλώντας ζημιές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται στο Λαϊκό και ο ένας εξ αυτών, ένας 25χρονος είναι σε σοβαρή κατάσταση.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.