Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ... Να εξοπλίσουμε ΧΘΕΣ τα υποβρύχια μας με γαλλικούς πυραύλους SCALP NAVAL...!!!

Εκτιμάται ότι, οι νεο-Οθωμανοί δεν χαμπαριάζουν από ελληνικές “αυστηρές” πολιτικές δηλώσεις πλέον, πάρα μόνο από έργα και κυρίως από πράξε...








Εκτιμάται ότι, οι νεο-Οθωμανοί δεν χαμπαριάζουν από ελληνικές “αυστηρές” πολιτικές δηλώσεις πλέον, πάρα μόνο από έργα και κυρίως από πράξεις, αφού όπως όλα δείχνουν είναι αποφασισμένοι για όλα στην Α. Μεσόγειο, θέτοντας σε συναγερμό πιθανότατα εκ νέου τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Σε ένα υποθετικό σενάριο θα προτείναμε, στα σύγχρονα υποβρύχια μας Type-214 κάτω υπό ορισμένες συνθήκες, να τοποθετηθούν πύραυλοι SCALP NAVAL, εφόσον η χώρα μας το ζητήσει από το Παρίσι, εν μέσω διαγωνισμού για τις Φρεγάτες, αλλάζοντας εντελώς τα δεδομένα.

Τα υποβρύχια μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους τορπιλοσωλήνες των 533 χλστ. για να μπορέσουν να ενσωματώσουν τον πραγματικά, τρομερό, από όλες τις απόψεις γαλλικό πύραυλο Κρουζ, διασυνδέοντας τον ταυτόχρονα και με το υπάρχον σύστημα μάχης τους.

Ο γαλλικός πύραυλος SCALP NAVAL είναι ένα στρατηγικό όπλο τρομερής ισχύος, αφού δίνει την δυνατότητα κτυπήματος σε τεράστιο βάθος στην τουρκική ενδοχώρα.

Διαθέτει εμβέλεια 1000 χλμ. και χαρακτηρίζεται όπλο Game Changer, σε Αιγαίο, Α.Μεσόγειο και Κύπρο, προκαλώντας τρόμο στον τουρκικό πολεμικό ναυτικό.

Το πρόβλημα σε αυτήν την περίπτωση, αφορά καθαρά την συμφωνία που έχουμε κάνει με την Γερμανία την προηγούμενη δεκαετία, και το κατά πόσο η φιλοτουρκική κυβέρνηση του Βερολίνου θα “παρέμβαινε” σε ένα τέτοιο σενάριο για το ελληνικό πολεμικό ναυτικό.

Οι Γάλλοι ειδικοί, εκτιμούν πως δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να τοποθετήσουν πυραύλους SCALP NAVAL στα γερμανικής κατασκευής υποβρύχια μας, που θα μετατρέπονταν στο τρομερότερο όπλο των ελληνικών δυνάμεων άμεσα και κυρίως σε ολόκληρη την Α. Μεσόγειο.

Είπαμε ότι οι Τούρκοι δεν αναγνωρίζουν άλλη γλώσσα από αυτήν της στρατιωτικής ισχύος, και αυτό οφείλει να το κατανοήσει καλά ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος στην χώρα μας, αφού πλέον η κατάσταση με την Άγκυρα είναι σε οριακό σημείο, αφού οι Τούρκοι φέρονται να ετοιμάζονται για γεωτρήσεις στην περιοχή μας.


pentapostagma.gr
---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.