Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ... Λαβρόφ: Εκτιμάμε τη στάση της Τουρκίας για τους S-400... Θα πάρει κι άλλους η Άγκυρα...;;;

  Την εκτίμηση της Ρωσίας προς την Τουρκία, για τη στάση που τήρησε η χώρα αναφορικά με την ανάπτυξη της στρατιωτικής συνεργασίας με τη Ρωσ...





 



Την εκτίμηση της Ρωσίας προς την Τουρκία, για τη στάση που τήρησε η χώρα αναφορικά με την ανάπτυξη της στρατιωτικής συνεργασίας με τη Ρωσία, αλλά και τους S-400, μετέφερε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Εκτιμήσαμε ιδιαιτέρως τη στάση της Τουρκίας σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη της στρατιωτικής συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της πρόθεσης των Τούρκων φίλων μας να χρησιμοποιήσουν το πρώτο σύνταγμα του συστήματος αεράμυνας S-400 για να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους» είπε συγκεκριμένα ο Λαβρόφ.

Σημειώνεται ότι προσφάτως, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ενημερώσει τον Αμειρκανό ομόλογό του, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, ότι η στάση της Άγκυρας αναφορικά με το θέμα των S-400 παραμένει αμετάβλητη.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.