Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ναυτική άσκηση Ελλάδας-Ινδίας με το «INS Tabar» και το «Θεμιστοκλής» κόντρα στις ασκήσεις Τουρκίας-Πακιστάν

Η Φρεγάτα του Ινδικού Ναυτικού «INS TABAR» πραγματοποίησε συνεκπαίδευση PASSEX με την Φρεγάτα «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» στην θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτι...








Η Φρεγάτα του Ινδικού Ναυτικού «INS TABAR» πραγματοποίησε συνεκπαίδευση PASSEX με την Φρεγάτα «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» στην θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Κρήτης.

Δημοσίευμα για την «Αραβική Άμυνα» αναφέρεται στις κοινές ναυτικές ασκήσεις Ελλάδας και Ινδίας που πραγματοποιήθηκαν στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος, νοτιοδυτικά της Κρήτης, από το πολεμικό σκάφος της Ινδίας «INS Tabar» με τη φρεγάτα «Θεμιστοκλής».

Όπως σημειώνεται, «η ναυτική άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς συνεργασίας των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Η ναυτική εκπαίδευση συνέβαλε στην επιχειρησιακή ετοιμότητα, την ικανότητα μάχης και τη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ινδίας σε διμερές πλαίσιο.


Το δημοσίευμα σημειώνει ότι -αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο– οι ασκήσεις έρχονται ως απάντηση στις τουρκο-πακιστανικές ασκήσεις και στη συνεργασία της Άγκυρας με το Ισλαμαμπάντ.




Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, η Φρεγάτα του Ινδικού Ναυτικού «INS TABAR» πραγματοποίησε συνεκπαίδευση PASSEX (Passing Exercise) με την Φρεγάτα «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» στην θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια του PASSEX, εκτελέστηκαν αντικείμενα επικοινωνιών, προχωρητικοί ελιγμοί καθώς και συνεργασία με ελικόπτερο.

Η εν λόγω συνεκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων συμφώνως σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ και συνέβαλε στην προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, μαχητικής ικανότητας και συνεργασίας των συμμετεχόντων σε διμερές πλαίσιο.







---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.