Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η πρώτη αερομαχία Ελληνικού και τουρκικού drone είναι γεγονός... Heron & Bayraktar σε απόσταση αναπνοής στο Αιγαίο...

  Το Heron όχι απλά πετάει πάνω από το Αρχιπέλαγος αλλά πλέον αναλαμβάνει πλήρεις επιχειρησιακές αποστολές και δίνει σε real time συνεχή ει...





 




Το Heron όχι απλά πετάει πάνω από το Αρχιπέλαγος αλλά πλέον αναλαμβάνει πλήρεις επιχειρησιακές αποστολές και δίνει σε real time συνεχή εικόνα και δεδομένα τόσο στη Σκύρο όσο κυρίως στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων.

Σήμερα, όπως μπορούμε να δούμε και στο χάρτη, το Heron βρισκόταν σε αποστολή κοντά στη Ρόδο. Αμέσως οι Τούρκοι σήκωσαν Bayraktar, καθώς δείχνουν πως έχουν αιφνιδιαστεί με τις νέες δυνατότες που έχει το νέο όπλο που βρίσκεται στα χέρια των ΕΔ.

Μάλιστα βρέθηκαν σε απόσταση ''αναπνοής'' και θα λέγαμε πως ήταν επίσημα η πρώτη ''αερομαχία''.

Είναι ξεκάθαρο πως οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μετά και την ξεκάθαρη επικράτησή τους κατά την περσινή ελληνοτουρκική κρίση που ήταν και η μεγαλύτερη σε διάρκεια όλων των εποχών μετά την εισβολή στην Κύπρο, έχουν πλέον αποκτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων, κάτι που θα ενισχύεται όσο αποκτούν σύγχρονο υλικό.

Οι ιπτάμενοι ‘’κατάσκοποι’’, τα ‘’μάτια’’ πλέον της Πολεμικής Αεροπορίας με απόλυτη εξειδίκευση σε αποστολές ISR (Intelligence-Surveillance-Reconnaissance) συλλογής πληροφοριών, επιτήρησης και αναγνώρισης έρχονται να ‘’κλειδώσουν’’ το Αιγαίο. Ουσιαστικά αλλάζουν επίπεδο στον έλεγχο του Αρχιπελάγους και των θαλάσσιων συνόρων της χώρας και ‘’λύνουν’’ τα χέρια των Ελλήνων επιτελών και όχι μόνο. Αφού η συνεισφορά τους θα είναι πολύτιμη πέρα από τις Ένοπλες Δυνάμεις και στο Λιμενικό αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας αφού θα μπορούν να επιχειρούν και πάνω από τα χερσαία σύνορα της χώρας.

pentapostagma.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.