Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χρήστος Παππάς: Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών σήμερα... Σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί

Στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, θα οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής (02.07.2021) Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής, ο ...







Στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, θα οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής (02.07.2021) Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής, ο οποίος συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική το βράδυ της Πέμπτης (01.07.2021), σε διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε εμφανιστεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του την 1η Οκτωβρίου 2020 και έκτοτε οι αρχές τον καταζητούσαν.

Την Παρασκευή θα αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί, με το επικρατέστερο σενάριο να είναι οι φυλακές Δομοκού, όπου εκτίουν τις ποινές τους και οι άλλοι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια ημέρα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η 52χρονη γυναίκα από την Ουκρανία που τον έκρυβε στο σπίτι και συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.