Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ολυμπιονίκης έκρυβε την εγκυμοσύνη της, επειδή φοβόταν την αντίδραση των χορηγών της

Αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 και η ιστορία της μας θύμισε τις καταγγελίες της Allyson Felix. ΗNatasha Hastings είναι ...







Αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 και η ιστορία της μας θύμισε τις καταγγελίες της Allyson Felix.

ΗNatasha Hastings είναι δρομέας. Έχει κερδίσει 2 ολυμπιακά μετάλλια στην καριέρα της (το πρώτο το 2008 στο Πεκίνο με την ομάδα της Αμερικής στη σκυταλοδρομία και το δεύτερο το 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας στα 4×400 μέτρα γυναικών) και προετοιμαζόταν για άλλο ένα όταν έμεινε έγκυος.

Γέννησε τον Αύγουστο του 2019 και επέστρεψε στις προπονήσεις μόλις έξι εβδομάδες μετά. Παράλληλα, ξεκίνησε ένα κανάλι στο Youtube στο οποίο προβάλλει συνεντεύξεις με άλλους αθλητές και παρακολουθεί μαθήματα για να ολοκληρώσεις τις σπουδές της στην ψυχολογία.


Σε ένα από τα video μίλησε για την περίοδο που ήταν έγκυος και έπρεπε να προπονείται καθημερινά, το άγχος της ως single μαμά και την ρουτίνα προπόνησής της στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.