Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΝΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ...;;; Οι Κτηνοβάτες απαιτούν να συμμετάσχουν στις παρελάσεις ομοφυλοφίλων

Οι λεγόμενοι Zoophiles πιστεύουν ότι είναι αποδεκτό να είσαι συνδεδεμένος με ένα ζώο και θέλουν το κίνημα LGTBQ + να προσθέσει ένα Z στο όν...







Οι λεγόμενοι Zoophiles πιστεύουν ότι είναι αποδεκτό να είσαι συνδεδεμένος με ένα ζώο και θέλουν το κίνημα LGTBQ + να προσθέσει ένα Z στο όνομά του.

Το Pride Month μόλις έφτασε στο τέλος του, μετά από τέσσερις εβδομάδες παγκόσμιων παρελάσεων και εορτασμών με γκέι, αμφιφυλόφιλους, queer, trans, de-trans, asexual και άλλες κοινότητες.

Πολλοί πιστεύουν πως υπάρχει ένας βαθμός αλληλεπικάλυψης μεταξύ των δύο ομάδων, και μερικές φορές φορούν κοστούμια και μάσκες ζώων για να... γιορτάσουν την ταυτότητά τους.

Ο Toggle από την Πενσυλβανία προσπαθεί να μας...εξηγήσει: “Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι σχέσεις μας με τα ζώα είναι αποκλειστικά σεξουαλικές, αλλά όπως και η ετεροφυλοφιλία και η ομοφυλοφιλία, οι σχέσεις μας είναι πολύπλευρες. Το σεξ είναι ένα πολύ μικρό μέρος των αλληλεπιδράσεών μας με ζώα, και στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί που δεν κάνουν σεξ με ζώα καθόλου. Νομίζω ότι ένα καθοριστικό μέρος της ύπαρξής μας είναι ο βαθύς σεβασμός για τους μη ανθρώπινους οργανισμούς και η επιθυμία να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για αυτούς”

Αλλά η πιο περίεργη δήλωση ήταν η εξής: «Η συγκατάθεση είναι απίστευτα σημαντική για εμάς«



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.