Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εθνική Ελλάδας: «Τελικός» με Κίνα και περιμένει η Τουρκία στα ημιτελικά του Προολυμπιακού

  Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών αντιμετωπίζει τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/7) την Κίνα για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο Προο...




 




Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών αντιμετωπίζει τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/7) την Κίνα για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά και θέλει μόνο τη νίκη για να προκριθεί στα ημιτελικά, όπου ξέρει ήδη πως θα αντιμετωπίσει την Τουρκία.

Η Τουρκία πραγματοποιώντας μεγάλη εμφάνιση επικράτησε εύκολα με 87-70 της Τσεχίας καταλαμβάνοντας την 1η θέση του 2ου ομίλου του Προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στην Βικτώρια του Καναδά. Η ομάδα του Ενέ πραγματοποίησε πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με την πρεμιέρα της διοργάνωσης και πλέον περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης Ελλάδα-Κίνα για να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά. Θυμίζουμε ότι μόνο ο νικητής του τουρνουά προκρίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πολυτιμότερος παίκτης για την Τουρκία ήταν ο Φουρκάν Κορκμάζ, με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4/8 τρίποντα, ενώ για τους Τσέχους ξεχώρισαν οι Τόμας Σατοράνσκι (15 πόντοι, 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ) και Γιαν Βέσελι (13 πόντοι, 11 ριμπάουντ).

Εν τω μεταξύ το «δύο στα δύο» έκανε ο Καναδάς, με τους «οικοδεσπότες» να «κλειδώνουν» την πρώτη θέση του 1ου ομίλου και να περιμένουν την ομάδα που θα καταλάβει τη δεύτερη θέση από τον 2ο όμιλο, προκειμένου να μάθουν τον αντίπαλο τους στα ημιτελικά Η ομάδα του Νικ Νερς επικράτησε άνετα με 109-79 της Κίνας, με πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Άντριου Γουίγκινς (20π), Αρ Τζέι Μπάρετ (16π.), εκτελώντας με 40% από τα 6.75, αξιοποιώντας την κυριαρχία της στα επιθετικά ριμπάουντ και υποχρεώνοντας την Κίνα σε 15 λάθη.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.