Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο-ντοκουμέντο από τους «Μπόνι και Κλάιντ» του Μενιδίου – Συνελήφθη ξανθιά «λησταρχίνα»

  Οι σύγχρονοι… Μπόνι και Κλάιντ, όπως τους χαρακτήριζαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που θυμήθηκαν την ομώνυμη ταινία, κατηγορούνται ότι δ...





 
Οι σύγχρονοι… Μπόνι και Κλάιντ, όπως τους χαρακτήριζαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που θυμήθηκαν την ομώνυμη ταινία, κατηγορούνται ότι διέπραξαν εφτά ληστείες σε Μενίδι και Χαϊδάρι.

Πρόκειται για έναν άντρα και μία ξανθιά γυναίκα, που συνελήφθησαν από τους άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών.

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται μία από αυτές τις ληστείες σε φαρμακεία, στα οποία είχαν... αδυναμία οι ληστές. Με την απειλή μαχαιριού τρομοκρατούν τις υπαλλήλους.
newsbomb.gr: Βίντεο από ληστεία στο Μενίδι

Πετάνε μπροστά τους μία μαύρη σακούλα και τους ζητάνε τις εισπράξεις. Έντρομες οι υπάλληλοι παίρνουν τα μετρητά από το ταμείο, τα βάζουν στη σακούλα και τότε το ζευγάρι τρέπεται σε φυγή.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μενιδίου συνέλαβαν το ζευγάρι και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία. Σε μία μόνο περίπτωση ο άντρας ληστής αποχωρίστηκε το ταίρι του.

Ήταν στην τελευταία ληστεία που διέπραξε (η 8η για τον ίδιο), με στόχο σούπερ μάρκετ, όπου πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο υπάλληλο για να αφαιρέσει τις εισπράξεις.

 


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.