Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ.. Συνελήφθη ο συνεργός του αστυνομικού που εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη...

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς συνελήφθη ένα ακόμα άτομο μετά τον πατέρα της 19χρονης και τον αστυνομικό που σήμερα προφυλακίστηκαν...






Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς συνελήφθη ένα ακόμα άτομο μετά τον πατέρα της 19χρονης και τον αστυνομικό που σήμερα προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους.

Χειροπέδες στον άντρα που φέρεται να είχε ρόλο συνεργού του 39χρονου αστυνομικού που «φυλάκισε» και εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη πέρασαν οι αστυνομικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων

Όπως είχε γράψει το Newsbomb.gr, η σύλληψη ήταν θέμα χρόνου. Ο συνεργός του 39χρονου αστυνομικού κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων.
Στη φυλακή ο πατέρας της 19χρονης και ο αστυνομικός που την εξέδιδε στην Ηλιούπολη

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης από την Ηλιούπολη, η οποία κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της.

Μετά την απολογία τους στην 16η Τακτική Ανακρίτρια οι δύο κατηγορούμενοι, που φέρονται να αρνούνται το βαρύτατο κατηγορητήριο που τους αποδίδεται, κρίθηκαν με την σύμφωνη γνώμη της δικαστικής λειτουργού και του Εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι.

Ο μεν πατέρας της νεαρής γυναίκας αρνήθηκε απολογούμενος πως επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του, ενώ ο υπό απόλυση αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση αρνούμενος τις καταγγελίες της 19χρονης περί βίαιου εξαναγκασμού της σε πορνεία.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.