Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ είχε απειλήσει συνάδελφό του ... «θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι»...

Η καταγγελία της 19χρονης γυναίκας στους Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ ΝοτιοΑνατολικής Αττικής απέδιδε σε συνάδελφό τους, επίμεμπτες και κακουργημα...





Η καταγγελία της 19χρονης γυναίκας στους Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ ΝοτιοΑνατολικής Αττικής απέδιδε σε συνάδελφό τους, επίμεμπτες και κακουργηματικές πράξεις σε βάρος της

Ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου (10/07), όταν η 19χρονη από το διαμέρισμα της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου στην Ηλιούπολη, κατέφυγε σε παρακείμενη καφετέρια και απευθύνθηκε σε εργαζόμενη, καθώς ισχυρίστηκε ότι με τη χρήση βίας την κατακρατούσαν παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της, και την εξέδιδε έναντι αμοιβής. Η εργαζόμενη της καφετέριας στην οποία κατέφυγε η 19χρονη, ενημερώθηκε από τη νεαρή ότι ο μαστροπός της ήταν ο αστυνομικός φιλος της και φρόντισε να ενημερώσει τη φεμινιστική οργάνωση “Witches Of The South” και διαμοίρασε την καταγγελία της στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως προέκυψε η νεαρή γυναίκα είχε απευθυνθεί στον Υπαρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ ώστε να τη βοηθήσει από το κακοποιητικό οικείο της περιβάλλον, με τη 19χρονη να είχε συνάψει σχέση με τον 39χρονο Αστυνομικό όταν αποχώρησε από το σπίτι της καθώς ο πατέρα της, ο οποίος επίσης συνελήφθη, από την ηλικία των 11 έως των και τα 17χρονια της, με απειλές τη βίαζε μέσα στο σπίτι τους. Φέρεται ο 39χρονος Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ, με απειλές χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του όπλο και με ξυλοδαρμούς, βίαζε και εξέδιδε με αγγελία την οποία είχε καταχωρήσει σε διαδικτυακό ιστότοπο τη νεαρή σύντροφό του. Η 19χρονη υποστήριξε, ότι ο 39χρονος, την είχε αναγκάσει να κλείσει τους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα ώστε να την ελέγχει απόλυτα.

Πλήρωμα της ΔΙΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του απότακτου -οπως προέκυψε- Υπαρχιφύλακα της ΕΛΑΣ, ο οποίος οδηγήθηκε στο ΤΑ Ηλιούπολης, και όπως διακριβώθηκε, ο 39χρονος βρισκόταν ήδη σε διαθεσιμότητα με την οριστική απόφαση του Β/βαθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου πριν από ένα μήνα να τον θέτει σε αργία με απόλυση για απειλή και σωματική βλάβη, σε άλλη υπόθεση. Με δεδομένο την εμπλοκή του ενστόλου στην ποινική υπόθεση, τη διερεύνηση της καταγγελίας ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, ο απότακτος Υπαρχιφύλακας των Πεζών περιπολιών της Υ/Δ Αθηνών είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του Υπηρεσιακά και στο πρόσφατο παρελθόν και καθώς είχε απειλήσει συνάδελφό του, ότι θα του “φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι” και απειλές κατά της ζωής του, κινήθηκε σε βάρος του ΕΔΕ και Πειθαρχική διαδικασία.

Υπό την εποπτεία του αρμόδιου Εισαγγελέα, με παραγγελία ιατροδικαστικής εξέτασης, η 19χρονη μεταφέρθηκε ως θύμα trafficking σε Νοσοκομείο, όπως προβλέπεται υπό απόλυτη μυστικότητα.

Το πρωί της Κυριακής οι δύο άνδρες μετήχθησαν στο Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε κατά περίπτωση Ποινική Δίωξη για 14 κακουργηματικές και πλημμεληματικές κατηγορίες και τους παρέπεμψε στη 16η τακτική Ανακριτρια από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν τριήμερη προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη (13/07). Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε επίσης και σε βάρος τρίτου προσώπου, που φέρεται να λειτουργούσε ως συνεργός του αστυνομικού.
Υπό την εποπτεία του αρμόδιου Εισαγγελέα, η προανάκριση για την υπόθεση, συνεχίζεται.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.