Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χρήστος Παππάς: Τον παρακολουθούσαν στενά για μέρες – Δυο αστυνομικοί σε κάθε γωνία

Ο κλοιός ήταν ασφυκτικός τις προηγούμενες μέρες. Η Αντιτρομοκρατική είχε την πληροφορία πως ο Χρήστος Παππάς, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής ...







Ο κλοιός ήταν ασφυκτικός τις προηγούμενες μέρες. Η Αντιτρομοκρατική είχε την πληροφορία πως ο Χρήστος Παππάς, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής και καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση, κρυβόταν σε ένα ισόγειο σπίτι στου Ζωγράφου.

Ούτε μοναχός στη Σερβία ήταν ούτε εκτός Ελλάδας είχε διαφύγει. Ο Χρήστος Παππάς κρυβόταν από τον περασμένο Οκτώβριο (μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή) μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, από εκεί απ’ όπου απέδρασε.

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, όμως, η Αντιτρομοκρατική είχε αρχίσει να «σφίγγει» τον κλοιό για τον υπαρχηγό του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Κάτοικοι της οδού 28ης Οκτωβρίου περιέγραψαν στο newsit.gr πως τις προηγούμενες μέρες ο δρόμος τους είχε γεμίσει άνδρες της ασφάλειας. Αστυνομικούς με πολιτικά, που από μακριά και διακριτικά, παρακολουθούσαν το σπίτι μέσα στο οποίο κρυβόταν, άγνωστο εδώ και πόσο καιρό, ο Χρήστος Παππάς.

Η παρουσία ήταν «έντονη αλλά διακριτική» όπως την περιγράφουν οι κάτοικοι. Σε κάθε γωνία βρίσκονταν τουλάχιστον δυο αστυνομικοί, που άλλαζαν βάρδια ανά τρεις ώρες. Παρακολουθούσαν το ισόγειο διαμέρισμα, που ήταν πάντα κλειστό.

Εκτός από τους αστυνομικούς, τις τελευταίες μέρες, στην παρακολούθηση του σπιτιού στου Ζωγράφου πήραν μέρος και αυτοκίνητα της ασφάλειας, που πάρκαραν σε απόσταση και διακριτικά παρατηρούσαν όσα γίνονταν.

Ο Χρήστος Παππάς δεν βγήκε ποτέ από σπίτι.

Και όταν αποφάσισαν να κάνουν την επιχείρηση, περίπου στις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης (01.07.2021), έκλεισαν όλα τα γύρω στενά, απαγόρευαν σε πεζούς να περάσουν προς το σπίτι της 28ης Οκτωβρίου και όταν έκλεισαν τα στενά και με αυτοκίνητα, μια ομάδα της Αντιτρομοκρατικής μπήκε στην αυλή, χτύπησε το κουδούνι, η 52χρονη γυναίκα που είχε δώσει καταφύγιο στον Χρήστο Παππά άνοιξε και οι αστυνομικοί των βρήκαν να τρώει το βραδινό του.

Η «αόρατη» γυναίκα

Η γυναίκα που είχε δώσει καταφύγιο στον Χρήστο Παππά, πιθανότητα τους τελευταίους μήνες, κατάγεται από την Ουκρανία. Είχε παντρευτεί Έλληνα και το 2017 πήρε την ελληνική υπηκοότητα.

Ο σύζυγός της πέθανε πριν από μερικά χρόνια κι εκείνη παρέμεινε στο σπίτι της 28ης Οκτωβρίου στου Ζωγράφου.

Όλοι στη γειτονιά λένε ότι ήταν μια γυναίκα που δεν είχε πολλά πολλά με τους γείτονες της. Την έβλεπαν όταν έβγαζε το σκύλο βόλτα αλλά ως εκεί. Παρόλο που έμεινε χρόνια εκεί, ποτέ δεν ανέπτυξε σχέσεις με τους γείτονές της.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο άνθρωπος που μένει στο σπίτι πάνω από το δικό της, με τον οποίο, όπως ο ίδιος είπε, είχαν και διαφορές

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.