Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Τούρκοι φοβούνται εξέγερση εντός της χώρας: «Έχει δημιουργηθεί αμερικανική ομάδα μαύρων επιχειρήσεων, να είμαστε σε επιφυλακή»

Η οργάνωση "Τουρκικό πρόγραμμα δημοκρατίας", που ιδρύθηκε από τον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Τζον Μπόλτον, αποτελεί κατά του...








Η οργάνωση "Τουρκικό πρόγραμμα δημοκρατίας", που ιδρύθηκε από τον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Τζον Μπόλτον, αποτελεί κατά τους Τούρκους, “ομάδα μαύρων επιχειρήσεων κατά της Τουρκίας” που θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα όμως τον Ερντογάν και τα υπερφίαλα σχέδια του.

Ο τουρκικό τύπος δημοσιοποίησε άρθρο με τίτλο: " Ιδρύθηκε οργάνωση επιχειρήσεων των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας".


Έτσι εξηγήθηκε από τουρκικής πλευράς η λειτουργία της οργάνωσης με την ονομασία «Τουρκικό πρόγραμμα δημοκρατίας» (TDP) που ιδρύθηκε στις ΗΠΑ.

Ο Τούρκος ειδικός FERİT İLSEVER ανέφερε χαρακτηριστικά: “Όταν εξετάζουμε τον σκοπό της οργάνωσης και τα χαρακτηριστικά των ιδρυτών της, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια οργάνωση τύπου Gladio.

Ποια είναι η αποστολή της Gladio; Η οργάνωση αυτή αναδιαρθρώθηκε μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, μετά τη δεκαετία του '90, με τον ισχυρισμό των ΗΠΑ για "παγκόσμια κυριαρχία".

Από την ίδρυση του ΝΑΤΟ στη δεκαετία του 1950, έχει αλλάξει τη λειτουργία της οργάνωσης με την δημιουργίας μιας ελίτ που είναι κράτος εν κράτει εντός των ΗΠΑ δημιουργώντας ένα «παράλληλο κράτος».

Τώρα όσον αφορά την ασφάλεια των ΗΠΑ, την κοινότητα των των πληροφοριών, κ.λπ. έχουμε την ίδρυση των δικών της παράλληλων θεσμών.

Αυτή την δομή εξουσίας την ονομάζουμε “βαθύ κράτος”. Η Gladio, δηλαδή το βαθύ αμερικανικό κράτος, ξεκινά τη δομή του με την παρουσία στελεχών του σε επιτροπές που είναι συνδεδεμένες με το Κογκρέσο (Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων) στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, επιτροπές "Ένοπλων υπηρεσιών", "Ασφάλεια και πληροφορίες" κ.λπ. διότι, σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ, η νομοθετική εξουσία ανήκει στο Κογκρέσο.

Το βαθύ αμερικανικό κράτος έχει την δύναμη να σχηματίζει κυβερνήσεις ελέγχοντας και την δραστηριότητα της εκτελεστικής εξουσίας.

Στον τομέα της άσκησης εξουσίας, η οργάνωση Gladio εξαρτάται άμεσα από τον Πρόεδρο, τη CIA, το FBI κ.λπ. Η παρουσία της στην Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας είναι καθοριστική, με την Εθνική Προεδρία Πληροφοριών να εκπροσωπεί όλες τις υπηρεσίες πληροφοριών.

Επομένως, σήμερα μπορούμε να ορίσουμε ως την πραγματική κρατική εξουσία στις ΗΠΑ, την δομή που ξεκινά από τις κοινές δραστηριότητες μεγάλων διεθνών εταιρειών και την διασύνδεση της με τις επιτροπές του Κογκρέσου, η οποία επεκτείνεται στα εκτελεστικά όργανα.

Στην Τουρκία εμείς το ονομάζουμε αυτό ως σύστημα Mafia-Gladio. Αυτό είναι το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ. Ας πάμε στην οργάνωση του Μπόλτον με τα αρχικά TDP.

Σχεδόν όλοι οι ιδρυτές του TDP αποτελούν πρόσωπα που υπηρέτησαν σε αυτές τις επιτροπές στο πλαίσιο του Κογκρέσου και είχαν παρουσία σε μεγάλες εταιρείες.

Μερικοί από αυτούς εργάζονταν σε αυτές τις εταιρείες και μετά τη συνταξιοδότησή τους από κυβερνητικά καθήκοντα. Μερικοί συνεχίζουν να εργάζονται. Δεν πρόκειται για απλούς υπαλλήλους σε αυτές τις επιτροπές, αλλά σημαίνοντα στελέχη.

Μέχρι πρόσφατα, το νούμερο ένα όνομα της Gladio ήταν ο John Mc. Cain, με Τρεις από τους στενούς του φίλους, τον Τζον Μακ, την Λίντσεϊ Γκράχαμ και τον Τζο Λίμπερμαν, που ήταν γνωστοί στις Ηνωμένες Πολιτείες ως «οι τρεις μαζορέτες».

Σήμερα, η οργάνωση συνεχίζει το δρόμο της, με επικεφαλής τους Lindsay Graham, Dan Coats και Mike Pence, μαζί με τους ιδρυτές της John Bolton, Joe Liberman, Mark D. Wallace, David L-Philips, Frances Townsend, Robert Richer και Norman Roule.

Υπάλληλος της οργάνωσης αυτής είναι και ο Sedat Peker.

Η οργάνωση αυτή των ΗΠΑ ελέγχει τον συντονισμό της ήπιας και σκληρής δύναμης, δηλαδή τον συντονισμό του ασύμμετρου πολέμου που στοχεύει στη διχοτόμηση εθνικών κρατών για εθνοτικούς και θρησκευτικούς λόγους με την χρήση της δημόσιας διπλωματίας”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τούρκος ειδικός.

Το τουρκικό καθεστώς σήμερα με αυτά που διαπράττει γνωρίζει ότι προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις στις ΗΠΑ, που βλέπουν να χάνουν την εξουσία τους στην χώρα και την ευρύτερη περιοχή.

Με κάθε τρόπο όμως η Ουάσιγκτον, όπως όλα δείχνουν, θα επιδιώξει από την δική της πλευρά, να αλλάξει το τουρκικό καθεστώς του ΑΚΡ στην χώρα, αφού εξυπηρετεί πλέον τα δικά του συμφέροντα επιδιώκοντας σχέδια αναβίωσης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας στο έδαφος ξεκάθαρα, και αυτό είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. pentapostagma.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.