Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρασύτατο Παραλήρημα Οκτάι: Εισβολείς στην Κύπρο η Ελλάδα και οι Ελληνοκύπριοι

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος ανέφερε ότι η ίδια πλεύση των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας στο θέμα των δύο κρατών είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην ...






Ο Τούρκος αντιπρόεδρος ανέφερε ότι η ίδια πλεύση των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας στο θέμα των δύο κρατών είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην διεθνή κοινότητα

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι, βρίσκεται στα κατεχόμενα και είχε συνάντηση με τον λεγόμενο «πρωθυπουργό» Ερσάν Σανέρ.

Ο Οκτάι ανέφερε ότι η επίσκεψή του είναι κάτι σαν προετοιμασία για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στις 20 Ιουλίου ενώ παράλληλα θα επισκεφθεί τα διάφορα έργα που είναι σε εξέλιξη.

Ισχυρίστηκε ότι η 20η Ιουλίου (τουρκική εισβολή) είναι μια επέτειος κατά την οποία οι Τουρκοκύπριοι ελευθερώθηκαν ενώ πρόσθεσε ότι οι Τούρκοι της Κύπρου έχουν μια ιστορία αιώνων στο νησί και είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του νησιού.

Είπε ότι οι «εισβολείς» (Ελλάδα και Ελληνοκύπριοικ) προσπαθούν τώρα να αλλάξουν τις πραγματικότητες αλλά δεν θα πετύχουν. Ο Οκτάι ανέφερε ότι η ίδια πλεύση των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας στο θέμα των δύο κρατών είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην διεθνή κοινότητα.

Ο Σανέρ δήλωσε ότι όταν το ψευδοκράτος και η Τουρκία συνεργάζονται τότε δεν υπάρχει τίποτε που δεν μπορούν να πετύχουν, όπως το θέμα των υδρογονανθράκων. Ισχυρίστηκε ότι όντως υπάρχει θέμα κατοχής στην Κύπρο αλλά αφορά την εισβολή στην Κυπριακή Δημοκρατία από τους Ελληνοκύπριους.

Η Τουρκία, υποστήριξε, έφθασε στην Κύπρο το 1974 στη βάση των εγγυήσεων και έφερε την ελευθερία στους Τουρκοκύπριους. Τέλος, ανέφερε ότι το ψευδοκράτος δυναμώνει με τη στήριξη της Τουρκίας.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.