Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγωδία στην Κύπρο: Πώς κάηκαν ζωντανοί οι τέσσερις εργάτες - Έπεσαν σε χαράδρα και έτρεχαν να σωθούν από τη φωτιά - ΦΩΤΟ

Νεκροί ανασύρθηκαν οι τέσσερις μέχρι πρότινος αγνοούμενοι από τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στην Κύπρο. Τα τέσσερα άτομα απανθρακώθηκαν στην...







Νεκροί ανασύρθηκαν οι τέσσερις μέχρι πρότινος αγνοούμενοι από τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στην Κύπρο. Τα τέσσερα άτομα απανθρακώθηκαν στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από το πύρινο μέτωπο που βρισκόταν σε εξέλιξη στην κοινότητα Οδού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Αιγύπτιους που εργάζονταν σε γεωργό της περιοχής.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η πληροφορία ότι αγνοούνταν τέσσερις εργάτες στην Οδού, όταν επεκτάθηκε η φωτιά και δόθηκε οδηγία για εκκένωση των κατοικιών, σήμανε συναγερμός στις Αρχές και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα reporter.com.cy, οι τέσσερις εργάτες από την Αίγυπτο, 35, 29, 28 και 24 ετών, που είχαν πάει στην Κύπρο για ένα καλύτερο αύριο, όταν ενημερώθηκαν από τον εργοδότη τους να απομακρυνθούν από το σημείο, άφησαν το όχημα τους και προσπάθησαν να εγκαταλείψουν το μέρος πεζοί.





Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν γνώριζαν καλά την περιοχή, με αποτέλεσμα να περικυκλωθούν από τις φλόγες και να καούν ζωντανοί, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες της ιστοσελίδας, το όχημα των θυμάτων εντοπίστηκε περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το χωράφι όπου εργάζονταν, ενώ σε κάποιο σημείο του δρόμου, φαίνεται να έχασαν τον έλεγχο του οχήματος του, το οποίο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έπεσε σε χαράδρα.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν, τα θύματα φαίνεται να βγήκαν από το όχημα και να επιχείρησαν να απομακρυνθούν από το σημείο με τα πόδια. Οι σοροί τους εντοπίστηκε περίπου 500 μέτρα μακριά από το όχημα τους.

Συγγενικό πρόσωπο τω θυμάτων που βρίσκεται στον τόπο της τραγωδίας ανέφερε στον REPORTER ότι δύο από τα θύματα αφήνουν πίσω τους ανήλικα παιδιά, ενώ από τους Αιγύπτιους θα επέστρεφε στη χώρα του για να παντρευτεί.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για έρευνες, ενώ έχουν κληθεί και οι ιατροδικαστές.

"Οι εθελοντές της Πολιτικής 'Αμυνας έχουν εντοπίσει σήμερα τέσσερα απανθρακωμένα πτώματα σε ορεινή περιοχή έξω από το χωριό Οδού. Ταυτίζονται οι πληροφορίες ότι ενδεχόμενα να πρόκειται για τους τέσσερις Αιγύπτιους που από χθες αργά το απόγευμα αναζητούσαμε με διάφορα συνεργεία και πολλές προσπάθειες. Υπάρχει αυτή τη στιγμή πλήρης κινητοποίηση, έχει αποκλειστεί ο χώρος, μεταβαίνουν ιατροδικαστές για να υπάρξει ταυτοποίηση" δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικός Νίκος Νουρής.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.