Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο ντοκουμέντο: Δείτε καρέ - καρέ πώς «Γάλλος ταχυδακτυλουργός» κλέβει πανάκριβο ρολόι τουρίστριας

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου ένα μήνα, στα σοκάκια της Μυκόνου. Μια νεαρή τουρίστρια υπό την επήρεια αλκοόλ, έχει μπει στο στόχασ...





Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου ένα μήνα, στα σοκάκια της Μυκόνου. Μια νεαρή τουρίστρια υπό την επήρεια αλκοόλ, έχει μπει στο στόχαστρο μέλους σπείρας που χτυπάει σε ακριβά μπιτς μπαρ, βίλες αλλά και στη Χώρα, σε ανύποπτες στιγμές, αιφνιδιάζοντας τα θύματα τους.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η τουρίστρια αρχικά χορεύει μαζί με έναν φίλο της που κρατάει μια σακούλα από κατάστημα ένδυσης. Ο ύποπτος άνδρας παρακολουθεί από απόσταση, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσει την γυναίκα. Δείχνει ανυπόμονος. Όταν ο φίλος της τουρίστριας αποχωρεί και συνεχίζει τον δρόμο του, τότε ο δεύτερος άνδρας, γαλλικής καταγωγής, την προσεγγίζει με πρόσχημα ότι θέλει να διασκεδάσει μαζί της.

Προσποιείται τον μεθυσμένο και αρχίζει να χορεύει συρτάκι, παίρνοντας την αγκαλιά ενώ ο φίλος της κοπέλας προσπαθεί να την πείσει να συνεχίσουν το περπάτημα μέχρι το ξενοδοχείο. Εκείνη, ούσα εξαντλημένη, παραπατά και τότε ο Γάλλος με μια «ταχυδακτυλουργική» κίνηση της αφαιρεί το πανάκριβο ρολόι της και αρχίζει να τρέχει. Μόλις η τουρίστρια αντιλαμβάνεται ότι έχει χάσει το ρολόι, τρέχει πίσω από τον ληστή, όμως είναι ήδη αργά. Ο δράστης έχει γίνει… καπνός.

 


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.