Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απεργία πείνας για στήριξη στον Κούρδο ηγέτη που παρέδωσαν στους Τούρκους κάποιοι «δικοί μας»…

Συνεχίζεται για 219η ημέρα η επ’ αόριστον απεργία πείνας κρατουμένων του ΡΚΚ και του PAJK στις τουρκικές φυλακές στις 27 Νοεμβρίου, απαιτών...





Συνεχίζεται για 219η ημέρα η επ’ αόριστον απεργία πείνας κρατουμένων του ΡΚΚ και του PAJK στις τουρκικές φυλακές στις 27 Νοεμβρίου, απαιτώντας τερματισμό της απομόνωσης του Κούρδου Λαϊκού Ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ο οποίος κρατείται εδώ και 22 χρόνια στη Φυλακή Κλειστού Τύπου F στο νησί Ιμραλί στην Τουρκία.

Για τον ίδιο σκοπό, πραγματοποιείται απεργία πείνας για 198 ημέρες στον Σύλλογο Οικογενειών Πεσόντων Μεσμούρ (Mexmûr) καθώς και για 181 ημέρες στο Στρατόπεδο Λαυρίου στην Ελλάδα.

Η οικογένεια, οι δικηγόροι και ο νομικός εκπρόσωπος του Οτσαλάν υπέβαλαν επίσης αίτηση στην Εισαγγελία της Προύσας για ακρόαση τη Δευτέρα.

https://www.ozgurpolitika.com/haberi-kurdistan-ve-turkiye-haber-turu-151380

Μετάφραση του Δημητρίου Ι. Αμανατίδη

Σχόλιοhttps://tourkikanea.gr: Οι Έλληνες στέκονται ψυχικά και ηθικά στο πλευρό του αγωνιζόμενου Κουρδικού λαού και μαζί τους αναμένουν την τελική δικαίωση.

Επίσης να μην ξεχάσουμε να πληρώνουμε την σύνταξη και να δώσουμε σε δρόμους τα ονόματα αυτών των Ελλήνων πολιτικών που τον παρέδωσαν στους Τούρκους….

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.