Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στο «τραπέζι» η επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων

Σενάρια για υποχρεωτικό εμβολιασμό και άλλων κατηγοριών εργαζομένων φαίνεται πως πυροδοτεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να απορ...







Σενάρια για υποχρεωτικό εμβολιασμό και άλλων κατηγοριών εργαζομένων φαίνεται πως πυροδοτεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να απορρίψει την προσφυγή υπηρετούντων στην ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, πλέον μπαίνει στο "τραπέζι" το ενδεχόμενο επέκτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του κορονοϊού και σε εργαζομένους στην Πυροσβεστική, στην Αστυνομία, στο Λιμενικό και το ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα, οι σχετικές πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρουν πως εργαζόμενοι σε τμήματα και ειδικές μονάδες του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος αλλά και του ΕΚΑΒ, θα είναι οι επόμενες κατηγορίες για τις οποίες θα συζητηθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός μετά τους υγειονομικούς.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.