Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ζευγάρι βίαζε ένα 8χρονο κορίτσι - Η γυναίκα προσέφερε βοήθεια στον σύζυγό της... Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα ζευγάρι βίαζε ένα κοριτσάκι μόλις 8 ετών, με την γυναίκα να προσφέρει σημαντική βοήθεια στον σύζυγό τ...






Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα ζευγάρι βίαζε ένα κοριτσάκι μόλις 8 ετών, με την γυναίκα να προσφέρει σημαντική βοήθεια στον σύζυγό της.

Η Κριστίνα Ντβορνίκοβα, 32 ετών, καταδικάστηκε, σύμφωνα με τη Daily Star από ρωσικό δικαστήριο για υποκίνηση δολοφονίας της 8χρονης Βίκα Τεπλιάκοβα, η οποία είχε φύγει από το σπίτι μετά από τσακωμό με τους γονείς της.

Ο σύζυγος της γυναίκας Ντβορνίκοβα, ο 46χρονος Ιγκόρ, καταδικάστηκε σε ισόβια για την απαγωγή, τον βιασμό και τη δολοφονία του κοριτσιού.

Βίντεο από κλειστό κύκλωμα δείχνει τη μικρή να περπατά μόνη της στο νησί Σαχαλίνη προκειμένου να βρει φίλους τους φίλους της μετά από τσακωμό με τους γονείς της.

Περισσότεροι από 500 εθελοντές συμμετείχαν στην αναζήτηση της καθώς ήταν εξαφανισμένη για τρεις ημέρες πριν η Ντβορνίκοβα ομολογήσει στην αστυνομία ότι αυτή και ο σύζυγός της είχαν πάρει το παιδί με το αυτοκίνητό τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να απαγάγει το παιδί για να ικανοποιήσει στη συνέχεια τις σεξουαλικές ορέξεις του άνδρα» ανέφερε δήλωση του δικαστηρίου.

Παράλληλα, σημειώνει πως η παρουσία της γυναίκας έκανε τη Βίκα να αισθάνεται ασφαλής και το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που ένιωσε το κορίτσι.

«Εκμεταλλευόμενοι το αβοήθητο παιδί, οι κατηγορούμενοι την πήγαν σε ένα δάσος κοντά στο χωριό Ozhidaevo. Ο μεθυσμένος άντρας έριξε το κορίτσι πίσω στο αυτοκίνητο, τη βίασε και στη συνέχεια διέπραξε άλλες βίαιες πράξεις σεξουαλικής φύσης εναντίον της».

Στη συνέχεια της προκάλεσε ασφυξία κρατώντας μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι της πριν θάψει το σώμα της κοντά σε ένα ποτάμι.

Η Ντβόρνικοβα είπε στο δικαστήριο ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας και «δεν μπορούσε να αντισταθεί στον σύζυγό της».

Ωστόσο, η εισαγγελέας δήλωσε ότι η υπόθεση είχε αποδείξει τον ενεργό της ρόλο στην απαγωγή του κοριτσιού και την υποκίνηση για βιασμό εναντίον του παιδιού.

Ο σύζυγός της είπε στο δικαστήριο ότι παρόλο που είχε συναντήσει τη Βίκα, στην πραγματικότητα η Ντβόρνικοβα είχε επιτεθεί και σκότωσε το αβοήθητο κορίτσι.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.