Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λαμία: «Μαϊμού» εφοριακοί έκλεψαν από 84χρονη 11.000 ευρώ και τα κοσμήματά της για να τα ασφαλίσουν

Θύμα «μαϊμού» εφοριακών έπεσε 84χρονη που από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε 11.000 ευρώ και τα κοσμήματα που φορούσε. Το περιστατικό σ...








Θύμα «μαϊμού» εφοριακών έπεσε 84χρονη που από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε 11.000 ευρώ και τα κοσμήματα που φορούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 29 Ιουνίου σε περιοχή της νότιας Λαμίας.

Οι απατεώνες, όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, είναι ένας 50χρονος και ένας 28χρονος από το Ζεφύρι Αττικής, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία.

Πώς της άρπαξαν τα χρήματα και τα κοσμήματα

Προσέγγισαν την ηλικιωμένη στον δρόμο, και με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο δικαιούται επιστροφή χρημάτων από την Εφορία, την έπεισαν να επιβιβασθεί στο όχημά τους, για να την μεταφέρουν στο σπίτι της, αφού επάνω της δεν είχε χρήματα για να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, όσο η γιαγιά έδινε στον έναν, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ περίπου, που ζήτησαν για την «τακτοποίηση» της υπόθεσης, ο άλλος αφαίρεσε φάκελο με χρήματα, που βρισκόταν σε ντουλάπα του σπιτιού, το οποίο υπολογίζεται στα 10.000 ευρώ.

Σαν να μην έφτανε αυτό οι θρασύτατοι δράστες, έπεισαν την ηλικιωμένη να τους δώσει και τα κοσμήματα που φορούσε, υποτίθεται για την ασφάλισή τους.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ωστόσο είναι δεκάδες οι παρόμοιες υποθέσεις που απασχολούν όλη τη χώρα.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.