Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η 52χρονη Ουκρανή για τον Χρήστο Παππά: Δεν ήθελα να δείξω περιφρόνηση στον άνθρωπο που σέβομαι

  Στις φυλακές Δομοκού βρίσκεται εδώ και δύο 24ωρα ο Χρήστος Παππάς. Ο "υπαρχηγός" της Χρυσής Αυγής, που συνελήφθη έπειτα από επι...





 



Στις φυλακές Δομοκού βρίσκεται εδώ και δύο 24ωρα ο Χρήστος Παππάς. Ο "υπαρχηγός" της Χρυσής Αυγής, που συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση που έγινε σε σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου, θα παραμείνει σε κελί καραντίνας, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορονοϊό.

Την ίδια ώρα, η 52χρονη Ουκρανή που τον έκρυβε στο σπίτι της και καταδικάστηκε για υπόθαλψη εγκληματία, μιλά για πρώτη φορά στο ΟΡΕΝ και δίνει την δική της εκδοχή για την προστασία που προσέφερε στον φυγόποινο χρυσαυγίτη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως "δεν ήθελα τον άνθρωπο που σέβομαι, να του δείξω περιφρόνηση".

"Ο άνθρωπος ήτανε να φύγει, κάποια στιγμή θα έτρωγε και θα έφευγε. Μεσολάβησαν... τρεις ώρες; Μπορεί να ήταν τρεισήμισι. Ήθελε λίγο να φρεσκαριστεί... να τακτοποιήσει κάποια πράγματα που είχε και να φύγει...", αναφέρει αρχικά η 52χρονη στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ερωτηθείσα για ποιο λόγο δεν είπε εξαρχής στον Χρήστο Παππά να φύγει από το σπίτι, εφόσον γνώριζε ότι καταζητείται από τις αρχές η ίδια απαντά: "Θα μπορούσα εγώ να του κλείσω έτσι την πόρτα κατάμουτρα και να πω φύγε... Μπορούσα; Δεν το ήθελα. Ήθελα να δω τι γίνεται... ήθελα να μάθω... Άσχετα που δεν μου μίλησε για τίποτα!".

Οι αστυνομικές αρχές παρακολουθούσαν για ημέρες το σπίτι της 52χρονης στην περιοχή του Ζωγράφου. Η ίδια υποστηρίζει ότι "κάποιος τηλεφώνησε, προφανώς τον είδαν και τηλεφώνησαν... Υπήρχε πληροφορία ότι βρίσκεται εδώ...". "Εγώ είμαι νομοταγής άνθρωπος, έπρεπε να καλέσω τις αρχές. Γιατί δεν το έκανα; Δεν φοβήθηκα ότι θα μου κάνει κάτι, προς θεού, αλλά δεν ήθελα τον άνθρωπο που σέβομαι, να του δείξω περιφρόνηση", καταλήγει.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.