Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεπόλια: Η κάμερα έδειξε την αλήθεια – Μητέρα προσπαθεί να πνίξει την 4χρονη κόρη της

Το περιστατικό συνέβη στα Σεπόλια και ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ο σύζυγος της γυναίκας με την οποία πλέον έχει χωρίσει, αποφάσισε ...





Το περιστατικό συνέβη στα Σεπόλια και ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ο σύζυγος της γυναίκας με την οποία πλέον έχει χωρίσει, αποφάσισε να παρακολουθήσει μέσω του κινητού τηλεφώνου τις κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετημένες στο σπίτι που διέμενε με την πρώην σύζυγο του.

Τα ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδί το οποίο σήμερα είναι ηλικίας δύο ετών ενώ η γυναίκα είχε από τον πρώτο γάμο της δύο ακόμα παιδιά ηλικίας 4 και 6 ετών.

Ο άνδρας είχε αποχωρήσει από το σπίτι από τον περασμένο Δεκέμβριο παίρνοντας μαζί του το 2 ετών παιδάκι, ενώ στο σπίτι στα Σεπόλια συνέχιζε να μένει η πρώην σύζυγος του με τα δύο της παιδιά.

Προχθές, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, άνοιξε το κινητό του που ήταν συνδεδεμένο με κάμερα και από περιέργεια θέλησε να δει την κατάσταση που επικρατεί στην πρώην οικία του.

Εκεί όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο είδε την πρώην σύζυγο να εισέρχεται στο υπνοδωμάτιο όπου βρίσκονται τα δύο ανήλικα παιδάκια της.

Νευρική ψάχνει κάτι και μόλις το 4 ετών κοριτσάκι αρχίζει να κλαίει το χαστουκίζει και στην συνέχεια τοποθετεί το χέρι της στο στόμα της μικρής για να σταματήσει το κλάμα πιέζοντας το με δύναμη. Το κοριτσάκι προσπαθεί να ξεφύγει, ενώ το αποτρόπαιο περιστατικό διαδραματίζεται τά μπροστά στα έντρομα μάτια του άλλου εξάχρονου παιδιού της.

Ο πρώην σύζυγος της γυναίκας κατέθεσε στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών αλλά και στο Εισαγγελέα Ανηλίκων το βίντεο, ενώ στην έγγραφη καταγγελία του ανέφερε; «Στο επίμαχο βίντεο απεικονίζεται κακοποίηση και απόπειρα ανθρωποκτονίας (απόπειρα πνιγμού) της τέως συντρόφου μου κατά της ανήλικης κόρης της, ετών 4 που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του 6χρονου ανήλικου τέκνου της».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.