Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πυροσβεστική: Το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 68 πυρκαγιές... Οι περισσότερες, αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Εξήντα οκτώ πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής. Οι περισσότερες, όπως αναφέρει η αν...





Εξήντα οκτώ πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής. Οι περισσότερες, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Για την κατάσβεση των πυρκαγιών, συνολικά επιχείρησαν 985 πυροσβέστες με 19 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 421 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων και περιοδικά επιχείρησαν 15 αεροσκάφη και 11 ελικόπτερα, ενώ συνέδραμαν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Σε ότι αφορά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το Σάββατο (3/7) στην Κεφαλονιά, είναι οριοθετημένη και οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν ισχυρές για την ασφάλεια της πυρκαγιάς. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (4/7) στην Κυψέλη του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 79 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 24 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα, ενώ βοήθεια παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.