Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανήλικοι έβγαλαν μαχαίρι μέσα στο Τραμ και λήστεψαν 16χρονο... μέρα - μεσημέρι!

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένας 13χρονος οπλισμένος με μαχαίρι μαζί με 15χρονο συνεργό του λήστεψαν έναν 16χρονο μέσα σε συρμό του Τραμ μέρα...





Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένας 13χρονος οπλισμένος με μαχαίρι μαζί με 15χρονο συνεργό του λήστεψαν έναν 16χρονο μέσα σε συρμό του Τραμ μέρα μεσημέρι!

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Δευτέρα (05.07.2021), και ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το ότι οι δύο ανήλικοι αδιαφόρησαν πλήρως για όσους βρίσκονταν στο Τραμ.

Λίγη ώρα μετά συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να διαφύγουν.

Το χρονικό της ληστείας

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι όταν ο 16χρονος επιβιβάστηκε στο Τραμ στο σταθμό της Γλυφάδας με τους ανήλικους ληστές να τον στοχοποιούν και να κάθονται στις διπλανές θέσεις.

Τη στιγμή που ο συρμός του τραμ πλησίαζε στη στάση «Καλαμάκι» στον Άλιμο, ο 13χρονος ζήτησε να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 16χρονος αρνήθηκε και τότε οι δύο ληστές τον απείλησαν ότι θα τον μαχαιρώσουν, εξαναγκάζοντας τον να τους δώσει τελικά τη συσκευή.

Στη συνέχεια οι δράστες αποβιβάστηκαν και κατευθύνθηκαν με τα πόδια προς το Παλαιό Φάληρο.

Στην επόμενη στάση κατέβηκε ο 16χρονος και με τη βοήθεια ενός φίλου του κάλεσαν την Άμεση Δράση. Μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις για τον εντοπισμό των ανήλικων ληστών.

Τελικά, κοντά στη στάση «Μαρίνα Αλίμου» εντοπίστηκαν ο 15χρονος κι ο 13χρονος, οι οποίοι σε κοντινή απόσταση είχαν πετάξει το κινητό, καθώς είχαν αντιληφθεί τις αστυνομικές έρευνες και δεν ήθελαν να βρεθεί πάνω τους.

Ωστόσο, συνελήφθησαν και αναγνωρίστηκαν από το θύμα ενώ σε βάρος των γονιών του 13χρονου ασκήθηκε και δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.