Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Για 12 μέρες ήταν νεκρός στο κρεβάτι του σπιτιού του – Ξεψύχησε μόνος, αβοήθητος και ξεχασμένος

Ο Βόλος παραμένει ανάστατος από το τραγικό τέλος ενός ανθρώπου που ανέβαινε το δικό του Γολγοθά. Κάτοικοι της περιοχής άρχισαν αργά να κάνο...







Ο Βόλος παραμένει ανάστατος από το τραγικό τέλος ενός ανθρώπου που ανέβαινε το δικό του Γολγοθά. Κάτοικοι της περιοχής άρχισαν αργά να κάνουν άσχημες σκέψεις…

Το κλειδί του κλειδαρά, που κάλεσε η Αστυνομία για να ξεκλειδώσει διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία, όπου διέμενε 74χρονος, εκτός από ότι άνοιξε την πόρτα του σπιτιού, αποκάλυψε διάπλατα και ένα ανθρώπινο δράμα. Ο 74χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 19 Ιουνίου, βρέθηκε νεκρός σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στο σπίτι του, προχθές Πέμπτη (01-07-2021) το απόγευμα.

Οπως όλα συγκλίνουν, μέχρι προχθές το απόγευμα δεν τον είχε αναζητήσει κανείς. Ο 74χρονος απεβίωσε άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες. Μπορεί να υπέστη ανακοπή καρδιάς, μπορεί να αντιμετώπιζε άλλο πρόβλημα υγείας. Εμενε όμως μόνος του και κανείς δεν πήρε είδηση τον θάνατό του.

Μέχρι προχθές, όταν η έντονη δυσοσμία από το διαμέρισμά του- λόγω των υψηλών θερμοκρασιών- θορύβησε τους ενοίκους των διπλανών διαμερισμάτων που κατάλαβαν ότι κάτι κακό συμβαίνει. Είχαν άλλωστε αρκετές ημέρες να τον δούνε και έτσι αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία. Κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στο διαμέρισμά του, στην περιοχή Μέτκα στη Νέα Ιωνία, μαζί με κλειδαρά.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, άνοιξε η πόρτα και το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο σπίτι ήταν μακάβριο και αποκρουστικό. Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε κατάσταση σήψης. Ο θάνατος τον βρήκε πάνω στο κρεβάτι του. Έπεσε προφανώς να κοιμηθεί και δεν ξύπνησε.

Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ δόθηκε εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής. Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, ενώ για την καταγραφή της αιτίας θανάτου του, παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Ο εντοπισμός του 74χρονου σε κατάσταση σήψης σήμανε συναγερμό στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Νοσοκομείου Βόλου. Ειδοποιήθηκαν αμέσως οι κοινωνικοί λειτουργοί για να αναλάβουν να αναζητήσουν τους συγγενείς του.

Αργά χθες το απόγευμα κατέστη εφικτή η επικοινωνία με ανθρώπους του συγγενικού του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με πληροφορίες διαμένουν εκτός Μαγνησίας. Ενημερώθηκαν σχετικά και αναμένονται τη Δευτέρα στον Βόλο για να αναλάβουν τις διαδικασίες της ταφής του, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η νεκροψία- νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.