Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ - ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ... Ζάεφ μετά τον σάλο για το tweet του: Κάποιες φορές γίνονται λάθη

Στην ανάρτησή του στο Twitter που προκάλεσε αντιδράσεις και στο ενδεχόμενο να "παγώσει" η κύρωση από τη Βουλή των Μνημονίων Συνε...






Στην ανάρτησή του στο Twitter που προκάλεσε αντιδράσεις και στο ενδεχόμενο να "παγώσει" η κύρωση από τη Βουλή των Μνημονίων Συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία, αναφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο του Οικονομικού Forum των Σκοπίων, ο Ζόραν Ζάεφ.

«Κάποιες φορές, γίνονται και λάθη στην ακριβή τήρηση της Συμφωνίας. Είμαι σχεδόν 47 ετών. Μπορεί να συμβεί, όταν έχεις συνηθίσει, επί 47 χρόνια, να λες κάτι με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να το αναφέρεις, και εκ παραδρομής ακόμα, λάθος», είπε και πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν Μακεδόνες παίκτες, Αλβανοί παίκτες, Βόσνιοι κλπ. Υπάρχουν Μακεδόνες, υπάρχει και η εκπροσώπησή τους από την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Και αυτό επετεύχθη μέσα από τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Να θυμίσουμε πως ο Ζόραν Ζάεφ σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «σήμερα βρίσκομαι στο στάδιο του Άμστερνταμ και δίνω την ισχυρή υποστήριξή μου στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου της Μακεδoνίας» παραλείποντας το "Βόρεια" από την ονομασία της χώρας του.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.