Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις... Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Θρίλερ με SMS από το κινητό της Καρολάιν

  Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά. Ο πιλότος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ για συμπληρωματικ...

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά. Ο πιλότος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση και σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, από την έρευνα προκύπτει ένα νέο στοιχείο από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν που έχασε τη ζωή της στη μεζονέτα.

Βάσει του ρεπορτάζ, περίπου τα μεσάνυχτα φέρεται να υπάρχει μία ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ της Καρολάιν και του συζύγου της. 

Από τα SMS φαίνεται ο 32χρονος να είναι στο ισόγειο της μεζονέτα και η 20χρονη στη σοφίτα και βάσει αναφορών διαφαίνεται βάσει αναφορών να υπάρχει προστριβή ανάμεσα στο ζευγάρι, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ. 

Είναι κάποια επίθετα και κάποιοι χαρακτηρισμοί, γραμμένοι στα αγγλικά, από την Καρολάιν και οι αστυνομικοί θέλουν να δουν για ποιο λόγο διατυπώνονται και τι έχει συμβεί ακριβώς εκείνη την ώρα.

Σε ένα, μάλιστα, από τα SMS υπάρχει η χαρακτηριστική λέξη "stupid". Στα μηνύματα που ανταλλάσσουν, φαίνεται να υπάρχει μία εκκρεμότητα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.