Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν κάνουν πίσω οι Αμερικάνοι... Μήνυμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Τουρκία για τους S- 400

Για το ζήτημα της παραμονής των S-400 στην Τουρκία τοποθετήθηκε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ τονίζοντας ότι η "πολιτική μας δεν έχ...





Για το ζήτημα της παραμονής των S-400 στην Τουρκία τοποθετήθηκε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ τονίζοντας ότι η "πολιτική μας δεν έχει αλλάξει". Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών ρωτήθηκε από την ιστοσελίδα Hellas Journal για τα δημοσιεύματα που θέλουν τις ΗΠΑ να έχουν καταθέσει συμβιβαστική πρόταση με τεχνικό χαρακτήρα για την άρση του αδιεξόδου.

«Η πολιτική μας δεν έχει αλλάξει Προτρέπουμε την Τουρκία να εγκαταλείψει το σύστημα S-400. Η απόκτηση των S-400 από την Τουρκία αντιβαίνει άμεσα στις νατοϊκές της δεσμεύσεις, θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της στρατιωτικής τεχνολογίας και του προσωπικού των ΗΠΑ και της Συμμαχίας και υπονομεύει τη συνοχή και τη διαλειτουργικότητα του ΝΑΤΟ», σημείωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, η Ουάσιγκτον εμφανίζεται έτοιμη να αποδεχτεί την παραμονή των S-400 στην Τουρκία, υπό την προϋπόθεση ότι η Άγκυρα θα δεσμευτεί γραπτώς ότι δεν θα ενεργοποιήσει ποτέ το ρωσικό σύστημα και ότι θα αποδεχθεί στελέχη του αμερικανικού Πενταγώνου να ελέγχουν την εφαρμογή της συμφωνίας.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.