Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πεσμεργκά: Πρόφαση για τουρκική κατοχή σε βόρεια Συρία και βόρειο Ιράκ οι επιχειρήσεις κατά του PKK

Οι Πεσμεργκά, ο κουρδικός στρατός του ιρακινού Κουρδιστάν, με ανάρτησή τους στο Twitter καταγγέλλουν την Τουρκία ότι αποσκοπεί στην κατάλη...



Οι Πεσμεργκά, ο κουρδικός στρατός του ιρακινού Κουρδιστάν, με ανάρτησή τους στο Twitter καταγγέλλουν την Τουρκία ότι αποσκοπεί στην κατάληψη και κατοχή κουρδικών εδαφών στη Συρία και στο Ιράκ και για να το πετύχει αυτό διεξάγει, ως πρόφαση των στρατιωτικών εισβολών της, τις λεγόμενες «αντιτρομοκρατικές» επιχειρήσεις κατά του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) στη βόρεια Συρία και στο βόρειο Ιράκ (ιρακινό Κουρδιστάν), με στόχο να καταλάβει αυτά τα κουρδικά εδάφη στις δύο γειτονικές της χώρες.

Οι Πεσμεργκά επικαλούνται ως απόδειξη του ισχυρισμού τους ότι η Τουρκία δεν πραγματοποιεί αντίστοιχες επιχειρήσεις κατά του PKK στο έδαφός της, παρά το γεγονός ότι ολόκληρες τουρκικές περιοχές ελέγχονται από τους Κούρδους αντάρτες.

«Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στην περιοχή του (ιρακινού) Κουρδιστάν και στη βόρεια Συρία με το πρόσχημα της καταπολέμησης του PKK στοχεύουν να καταλάβουν νέα εδάφη.

»Επειδή (ενώ) υπάρχουν δεκάδες περιοχές μέσα στην Τουρκία που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του PKK, η Τουρκία το καταπολεμά μόνο έξω από την επικράτειά της».

Να σημειωθεί ότι οι Πεσμεργκά προχώρησαν σε αυτή τη δήλωση τη Δευτέρα στον απόηχο της επίσκεψης του Κούρδου πρωθυπουργού στην Αθήνα και του Κούρδου προέδρου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο τουρκικός Όρκος του Έθνους θεωρεί τα εδάφη της βόρειας Συρίας και του βόρειου Ιράκ τουρκικά. Ο Ερντογάν υλοποιεί τον Όρκο του Έθνους.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.