Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός στο Βόρειο Ισραήλ... O Στρατός (IDF) έπιασε τούρκους να περνάνε κρυφά τα σύνορα και έθεσε την περιοχή σε «στρατιωτικό νόμο»

Ένα απίστευτο ''θρίλερ'' με ''άρωμα'' κατασκοπείας εξελίχθηκε πριν λίγα 24ωρα στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου. Δύο...




Ένα απίστευτο ''θρίλερ'' με ''άρωμα'' κατασκοπείας εξελίχθηκε πριν λίγα 24ωρα στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου. Δύο Τούρκοι πολίτες συνελήφθησαν σε ισραηλινό έδαφος, καθώς πέρασαν παράνομα τα σύνορα.

Οι δύο Τούρκοι είχαν κρυφτεί σε γεωργικές φυτείες. Ένας από αυτούς είπε στους στρατιώτες: "Μπήκα στο Ισραήλ για να βρω δουλειά."

Η κινητοποίηση των δυνάμεων του IDF ήταν τεράστια. Μετά τη σύλληψή τους, οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν για ανάκριση, ενώ οι κάτοικοι στη Δυτική Γαλιλαία έλαβαν οδηγίες να παραμείνουν στα σπίτια τους. Ταυτόχρονα, ορισμένοι από τους δρόμους έκλεισαν.

Ένας εκπρόσωπος του IDF είπε χθες το βράδυ ότι "οι δυνάμεις μας πήγαν αμέσως στο σημείο και πραγματοποίησαν έρευνες.''

Το IDF ανέφερε ότι τα ευρήματα δείχνουν ότι δεν ήταν τρομοκράτες, αλλά ταυτόχρονα δήλωσαν ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί.

Ο επικεφαλής του Περιφερειακού Συμβουλίου, Mate Asher ανέφερε τα εξής: "Έχουν περάσει 18 ώρες και υπάρχει ανησυχία. Ήρθε η ώρα να πούμε μία μεγάλη αλήθεια: ''Αυτή η εξέλιξη είναι επικίνδυνη.''

Πάντως υπάρχουν ήδη υποψίες, πως οι δύο ''μετανάστες'' εργάζονται τελικά για την ΜΙΤ. Τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε περισσότερα, όμως η όλη υπόθεση, φαίνεται να συνδυάζεται με την ενίσχυση που θέλει να δώσει ο Ερντογάν τόσο στη Χαμάς, όσο και στους Άραβες εντός του Ισραήλ, καθώς η Άγκυρα επιδιώκει την αποσταθεροποίηση!



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.