Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Missing alert: Αυτή είναι η 29χρονη που αγνοείται στην Ιεράπετρα

Η Τίνα – Καρολίνα Λοϊτενέγγα εξαφανίστηκε χθες από την περιοχή του οικισμού Γαλήνη - Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών Σε πλήρη εξέλι...





Η Τίνα – Καρολίνα Λοϊτενέγγα εξαφανίστηκε χθες από την περιοχή του οικισμού Γαλήνη - Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 29χρονης Τίνας – Καρολίνας Λοϊτενέγγα, που εξαφανίστηκε χθες από τον οικισμό Γαλήνη στην Ιεράπετρα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε missing alert με τα στοιχεία της νεαρής γυναίκας από την Ελβετία. Η Τίνα – Καρολίνα έχει ύψος 1,68 μ., έχει 57 κιλά βάρος, καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες και πράσινα-γαλανά μάτια.

Η νεαρή γυναίκα μένει μόνιμα στην Ιεράπετρα.

Χθες ενημέρωσε τον σύντροφό της ότι θα πήγαινε για μπάνιο στην παραλία της Γαλήνης. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης δηλώθηκε η εξαφάνισή της. Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό της, στις οποίες μετέχουν δύο πλωτά σκάφη του λιμενικού, η Αστυνομία και εθελοντές, όπως και ελικόπτερο. Στην επιχείρηση συνδράμουν 7 πυροσβέστες με σκύλο έρευνας - διάσωσης της 3ης ΕΜΑΚ, ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.