Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

AstraZeneca: Σε κώμα 42χρονος με σκλήρυνση κατά πλάκας μετά τον εμβολιασμό - Τι λέει η αδελφή του

Ασθενής με σκλήρυνση κατά πλάκας έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και έπειτα από δέκα ημέρες έπεσε σε κώμα σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η αδε...





Ασθενής με σκλήρυνση κατά πλάκας έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και έπειτα από δέκα ημέρες έπεσε σε κώμα σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η αδελφή του. Μιλώντας στο MEGA, είπε ότι "εμείς σαν οικογένεια βγήκαμε και είπαμε τι συνέβη για να προστατευτούν κι άλλοι άνθρωποι. Όλη η οικογένεια είναι υπέρ των εμβολίων και το έχουν κάνει. Όμως το σύστημα εμβολιασμού θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικό".

Σύμφωνα με την ίδια, "ο αδελφός μου,42 ετών έπαθε Γκιλαίν - Μπαρέ έπειτα από 10 ημέρες. Μούδιασε και νομίζαμε ότι είναι από την ασθένειά του. Τελικά εισήχθη στο νοσοκομείο "Γεννηματάς" και εκεί μας επιβεβαίωσαν ότι έχει Γκιλαίν - Μπαρέ. Μας ζήτησαν στοιχεία για το πότε έκανε το εμβόλιο και εκεί έβγαλαν μια διάγνωση. Τώρα είναι στην εντατική, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Είναι σε κώμα. Έχει φύγει ο άνθρωπός μας, να ξέρετε".

«Είναι κρίμα, είναι κρίμα, για ανθρώπους που είχαν προβλήματα υγείας τόσο χρόνια. Για να προστατευθούν και οι ίδιοι και οι γύρω τους, εμβολιάστηκαν. Για κάποιους φιλάσθενους να μην ήταν όλα τα εμβόλια στη λίστα» σημείωσε η αδελφή του 42χρονου.

Από την πλευρά της, η Αθηνά Λινού, τόνισε πως δεν υπάρχει καμία αντένδειξη για οποιοδήποτε εμβόλιο όταν υπάρχει σκλήρυνση κατά πλάκας. «Μπορεί να είναι πάρα πολύ σπάνιο φαινόμενο» όπως είπε, ενώ πρόσθεσε ότι είναι άλλο το Γκιλαίν- Μπαρέ και άλλο η θρόμβωση. Τέλος, η επιδημιολόγος υπογράμμισε ότι τα εμβόλια γενικώς προστατεύουν εκατομμύρια ανθρώπους.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.