Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα γκάφα του Μπάιντεν προκάλεσε αμηχανία στο σύνοδο των G7

Σε ουκ ολίγες λεκτικές γκάφες υπέπεσε για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Αυτή τη φορά έδωσε... ρεσιτάλ στη διάρκεια της...


Σε ουκ ολίγες λεκτικές γκάφες υπέπεσε για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Αυτή τη φορά έδωσε... ρεσιτάλ στη διάρκεια της συνόδου κορυφής των G7 που διεξήχθη στην Κορνουάλη της Βρετανίας.

Την πρώτη φορά, επιχείρησε να διορθώσει τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον επισημαίνοντάς του ότι δεν ανέφερε τον πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής παρά το γεγονός ότι ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ το είχε ήδη κάνει.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο και, σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο «Sky News», έφερε σε αμηχανία τον 46ο πρόεδρο των ΗΠΑ προκαλώντας γέλιο στους συμμετέχοντες της στρογγυλής τράπεζας.

Ο Μπάιντεν καθόταν ανάμεσα στον Μπόρις Τζόνσον και τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν.

«Και ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής», έσπευσε να προσθέσει ο 78χρονος Τζο Μπάιντεν σε μία προσπάθεια να συμπληρώσει τον «οικοδεσπότη» της συνόδου.

Έκπληκτος τότε ο Τζόνσον είπε: «Και, και, και ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής… όπως είπα νωρίτερα».

«Ω, το έκανε;», διερωτήθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος συνειδητοποιώντας ότι μπέρδεψε τα λόγια του.

«Το έκανα… σίγουρα το έκανα», απάντησε ο Τζόνσον.

Τότε όσοι συμμετείχαν στην στρογγυλή τράπεζα άρχισαν να γελούν και ο Μακρόν στράφηκε προς τον πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής Σίριλ Ραμαφόζα, λέγοντάς του: «Αναφερθήκατε δύο φορές, Σίριλ», ακούστηκε να λέει ο Γάλλος πρόεδρος.

 

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.