Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Africa Lion 2021: Τα S-400 δεν είναι άτρωτα - Οι ΗΠΑ διαδίδουν ότι πέτυχαν πλήγματα

«Πλήγματα» κατά συστοιχιών S-400 φέρεται να πραγματοποίησαν αμερικανικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια άσκησης που πραγματοποιούν στην βόρεια ...





«Πλήγματα» κατά συστοιχιών S-400 φέρεται να πραγματοποίησαν αμερικανικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια άσκησης που πραγματοποιούν στην βόρεια Αφρική με την επονομασία «Africa Lion 2021».

Τα πλήγματα εάν έγιναν κατά ρωσικών συστημάτων, πιθανολογείται ότι πραγματοποιήθηκαν σε σενάριο που περιλάμβανε και την Αλγερία η οποία έχει στη διάθεσή της συστήματα S-300PMU-2 και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες S-400, χωρίς να είναι επιβεβαιωμένο.

Χωρίς να διευκρινίζεται εάν στην άσκηση μετείχε και η Αλγερία, σε χάρτη που διέρρευσε στον Τύπο οι προσομοιώσεις επιθέσεων έγιναν σε υποθετικό σενάριο σύγκρουσης δύο χωρών της Rowand και της Rowand οι οποίες βρίσκονται και οι δύο -σύμφωνα με το σενάριο- σε περιοχές της βορειοανατολικής Αλγερίας.

Σε βίντεο ακούγεται η φωνή ενός στελέχους να αναφέρει «πλήγματα σε δύο συστήματα S-400» ενώ προσθέτει ότι η εκτίμηση της ζημιάς (BDA) θα γίνει αργότερα.

Πάλι δεν είναι ξεκάθαρο στην περίπτωση που οι Αλγερινοί θέλησαν να δοκιμάσουν τα δικά τους συστήματα εάν επρόκειτο για S-400 ή για τα S-300 που έπαιζαν το ρόλο των S-400.

Επίσης δεν διευκρινίζεται, εάν τα πλήγματα αυτά προήλθαν από αεροπορικές επιδρομές, ή από εκτοξεύσεις ρουκετών συστημάτων HIMARS τα οποία επίσης έπαιξαν στην άσκηση.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.