Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Εξώδικο από την ψυχολόγο της Καρολάιν στην Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων – Τι απαντά

 Η Ελένη Μυλωνοπούλου, που αναφέρεται ως η ψυχολόγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά έστειλε εξώδικο στον ...

 Η Ελένη Μυλωνοπούλου, που αναφέρεται ως η ψυχολόγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά έστειλε εξώδικο στον Σύλλογο Ψυχολόγων.



Με το εξώδικο απαντά στην Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων, καθώς της ζητούσαν να προσκομίσει μέσα σε δύο ημέρες το πτυχίο της όπως και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.


Η Ελένη Μυλωνοπούλου με το εξώδικό της στρέφεται κατά του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων τονίζοντας πως είναι «τραγικό και απάνθρωπο να παρερμηνεύονται πράγματα, να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να με έχετε καταστήσει “ως αν να είμαι εγώ το υπαίτιο πρόσωπο” για το θλιβερό γεγονός που συνέβη στα Γλυκά Νερά». Η ψυχολόγος μέσα από τη εξώδικη διαμαρτυρία της κατηγορεί τον Σύλλογο ότι δεν επιδεικνύει «ίχνος σεβασμού προς τις Αρχές που μοχθούν να εξιχνιάσουν το θλιβερό έγκλημα».


Διαμαρτύρεται παράλληλα, «αντικρούοντας ρητά και κατηγορηματικά τα όσα αναφέρετε στην από 31-05-2021 επιστολή σας, περί δήθεν “αντιποίησης του επαγγέλματος του ψυχολόγου” από εμέ” ενώ ανάμεσα στα άλλα υποστηρίζει ότι «ασκώ νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα».

Στο εξώδικο παραθέτει κατάλογο των τίτλων σπουδών της και καλεί τον Σύλλογο «όπως, εντός 24 ωρών από τη νόμιμη λήψη της παρούσας, προβείτε άμεσα στην ανάκληση των όσων προσβλητικών – συκοφαντικών και ανυπόστατων ισχυρισμών σας που διαδώσατε παρανόμως σε βάρος μου τόσο με την άνω επιστολή σας όσο και με την περαιτέρω διάδοση αυτής από μέρους σας προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης” “ρητώς επιφυλασσόμενη για κάθε αστικής και ποινικής φύσεως δικαίωμά μου!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.