Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις που «καίνε» την «ψυχολόγο» της Καρολάιν για τη σχέση της με τους μασόνους

 Τη μια μετά την άλλη διαδέχονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της «ψυχολόγου» σε σχέση με τη Μεγάλη Στοά και τι τελικά ισχύει, δηλαδή αν παύ...

 Τη μια μετά την άλλη διαδέχονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της «ψυχολόγου» σε σχέση με τη Μεγάλη Στοά και τι τελικά ισχύει, δηλαδή αν παύθηκε από τα καθήκοντα της ή αν η ίδια ζήτησε να απομακρυνθεί.


Η κ. Μυλωνοπούλου έχει πει μέσω της δικηγόρου της ότι παραιτήθηκε από τη Μεγάλη Στοά κι ότι δεν παύθηκε από τα καθήκοντά της.


Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», ένα έγγραφο που κάνει λόγο για άρση αναγνώρισής της από τη Στοά της Ελλάδος, το οποίο φέρει την ημερομηνία του 2017 «καίει» την ψυχολόγο.


Υπενθυμίζεται οτι μέχρι πριν υπήρχε μόνο ένα έγγραφο του 2018, σύμφωνα με το οποίο η Μεγάλη Στοά έπαυε την «ψυχολόγο» από τα καθήκοντά της.


Το νέο έγγραφο τώρα, που αποτελεί πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής καθηκόντων, αναφέρει ότι η κ. Μυλωνοπούλου ως επερχόμενη «Μεγάλη Διδάσκαλος» θα πρέπει να κινήσει κάποιες διαδικασίες για να παυθεί από τα καθήκοντά της.

Είχε ηγετικό ρόλο στη Μεγάλη Στοά

Υπενθυμίζεται πως, τις προηγούμενες ημέρες, «καταπέλτης» ήταν ο «Μεγάλος Διδάσκαλος» της Μεγάλης Στοάς Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος για τη γυναίκα που εμφανιζόταν ως ψυχολόγος της αδικοχαμένης Καρολάιν.


Ο κ. Παντελεήμων Βούλης μίλησε αποκλειστικά στο «Live News» και επιβεβαίωσε ότι, όχι μόνο η Ελένη Μυλωνοπούλου συμμετείχε στους Τέκτονες, αλλά είχε και αρχηγικό ρόλο.


Ο επικεφαλής της Στοάς εξήγησε ότι το έγγραφο με το οποίο την έπαυσαν από τους κύκλους τους είναι καθ’ όλα γνήσιο. «Η κ. Μυλωνοπούλου δεν μυήθηκε σε εμάς. Δεν μυήθηκε δηλαδή στο δικό μας το Τάγμα. Η κ. Μυλωνοπούλου προερχόταν από το Διεθνές Μεικτό Τεκτονικό Τάγμα «Δελφοί». Όταν έγινε μία κίνηση αποσκίρτησης στους «Δελφούς» και έφυγε μία Στοά, μετά από λίγο χρονικό διάστημα, μας προτείνανε να πάρουμε και την εν λόγω κυρία. Κι έτσι ήρθε μαζί μας. Σε εμάς, παρουσιάστηκε ως γιατρός. Απ’ τη στιγμή που καταλάβαμε ότι μας έλεγε ψέματα, έχουμε ευθύνη για τη δημόσια υγεία».


«Η κ. Μυλωνοπούλου δεν μπορούσε κανείς να την καταλάβει ότι έλεγε ψέματα. Ήταν παντρεμένη με γιατρό γυναικολόγο. Είχε γιο γιατρό. Ήξερε γυναικολογία απ’ έξω και ανακατωτά. Είχαμε μία ολόκληρη Στοά με γιατρούς μέσα, δεν μπορούσαν να την καταλάβουν ότι είναι μαία. Υπήρχαν κάποιες υπόνοιες, από το Τάγμα των «Δελφών», οι οποίοι την αποκαλούσαν «μαμή». Όταν όμως, Αδελφή, μου λέει, εγώ, μου λέει, την ξέρω ως μαία. Την αναγνώρισε γιατί έκαναν μαζί ειδικότητα στο Λαϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.