Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Από το ΑΤ Ομονοίας «Χάθηκαν» οι έξι υπηρεσιακοί ασύρματοι... Πού στρέφονται οι έρευνες

Μεγάλη έρευνα από την υπηρεσία υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων για τους χαμένους ασυρμάτους, καθώς αποδείχθηκε ότι έκαναν φτερά έξι ψηφιακοί ...





Μεγάλη έρευνα από την υπηρεσία υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων για τους χαμένους ασυρμάτους, καθώς αποδείχθηκε ότι έκαναν φτερά έξι ψηφιακοί φορητοί πομποδέκτες που βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Λίγες ημέρες, λοιπόν μετά την αποκάλυψη ότι αστυνομικός νοίκιαζε ασύρματο σε κακοποιούς για 2000 ευρώ το μήνα μια νέα υπόθεση με χαμένους ασυρμάτους διερευνάται από τους αδιάφθορους της ΕΛΑΣ αυτή τη φορά για το ΑΤ Ομονοίας.

Ειδικότερα, η αλλαγή διαχειριστή τον Νοέμβριο του 2020 «αποκάλυψε» ότι κατά την παράδοση οπλισμού, χρημάτων και υλικών, λείπουν έξι ασύρματοι.

Τότε, ενημερώθηκε ο διοικητής του τμήματος, ωστόσο δεν έγινε καμία ενέργεια, όπως συνέβη και όταν έγινε αναφορά στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. τον Ιανουάριο του 2021.

Η απώλεια των έξι ασυρμάτων τεχνολογίας tetra δηλώθηκε τον Ιούνιο του 2021, όταν και σημειώθηκε έφοδος των «αδιάφθορων» της Ελληνικής Αστυνομίας στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα.

Πλέον, κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει ούτε ποιος είναι ο «παραλήπτης» τους, αλλά ούτε σε ποια χρονική στιγμή εξαφανίσθηκαν από το εν λόγω αστυνομικό τμήμα, το οποίο θεωρείται από τις πιο κρίσιμες υπηρεσίες για την αστυνόμευση της Αθήνας.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.