Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ με τον κόσμο να τον κυνηγάει... Σομαλός ο δράστης της φονικής επίθεσης με τους τρεις νεκρούς στη Γερμανία...!!

Δείτε βίντεο από την επίθεση - Αγωνία για τους έξι τραυματίες - Ερευνώνται τα κίνητρα του 24χρονου δράστη - Μήνυμα από το ελληγνικό υπουργεί...




Δείτε βίντεο από την επίθεση - Αγωνία για τους έξι τραυματίες - Ερευνώνται τα κίνητρα του 24χρονου δράστη - Μήνυμα από το ελληγνικό υπουργείο Εξωτερικών: «Εκφράζουμε αποτροπιασμό για την αιματηρή επίθεση»

Στο καθεστώς του πανικού βυθίστηκε η Γερμανία τη μαύρη Παρασκευή όταν φονική επίθεση με μαχαίρι στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, ενώ αγωνία επικρατεί για τους έξι τραυματίες. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο δράστης, που συνελήφθη μετά την επίθεση, είναι Σομαλός 24 ετών.

Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς, σε κεντρική πλατεία του Βίρτσμπουργκ, στην Βαυαρία.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, είχε επιτεθεί σε κατάσταση αμόκ εναντίον περαστικών.

Ο δράστης ζούσε στη νοτιοδυτική γερμανική πόλη.

Πολύ πριν φτάσει η Αστυνομία στο σημείο, περαστικοί προσπάθησαν να αφοπλίσουν τον δράστη ο οποίος όπως φαίνεται και από τα βίντεο, είναι εκτός ελέγχου. Κάποια στιγμή οι περαστικοί τον κυνηγούν και καταφέρνουν να τον εγκλωβίσουν σε ένα στενό δρόμο, όταν φτάνει και η αστυνομία.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.