Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος στο Βατικανό: Συνελήφθη 46χρονος που απειλούσε με μαχαίρι και φώναζε «θα σας σκοτώσω όλους»

Ένας άνδρας που ήταν οπλισμένος με εννιά μαχαίρια και εξαπέλυε απειλές κατά των περαστικών, ουρλιάζοντας "θα σας σκοτώσω όλους" σ...






Ένας άνδρας που ήταν οπλισμένος με εννιά μαχαίρια και εξαπέλυε απειλές κατά των περαστικών, ουρλιάζοντας "θα σας σκοτώσω όλους" συνελήφθη έξω από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.

Ο άνδρας προχωρούσε προς τον Ναό απειλώντας τους περαστικούς, ενώ συνελήφθη από αστυνομική περίπολο. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 το απόγευμα τοπική ώρα. 

Πρόκειται για έναν 46χρονο άνδρα, γαλλικής υπηκοότητας, ο οποίος κράδαινε ένα κουζινομάχαιρο προς τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο Βατικανό και είχαν σκοπό να επισκεφθούν τον Ναό. 

Αρχικά απείλησε μια γυναίκα που καθόταν σε εστιατόριο στην περιοχή ουρλιάζοντας "θα σας σκοτώσω όλους" και, σύμφωνα με την "Il Messaggero", συνέχισε να τρομάζει τον κόσμο με τα μαχαίρια του προτού κατευθυνθεί προς τον Ναό. Λέγεται, ακόμη, ότι επιχείρησε να φτύσει τους περαστικούς.

Συνελήφθη λίγο αργότερα, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν άλλα οκτώ μαχαίρια στο σακίδιό του. Η αστυνομία παραμένει στο σημείο προσπαθώντας να ανακαλύψει το κίνητρο του δράστη, ενώ υποβάλλεται σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.