Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο σοκ: Νέα βίντεο στη διασταύρωση του τρόμου στο κέντρο της Αθήνας... Εκεί πριν λίγες μέρες είχαν τσακίσει ντελιβερά!

Ακόμα ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα, που έκοψε την ανάσα των αυτοπτών μαρτύρων και στο οποίο από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, σημειώθηκε στ...





Ακόμα ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα, που έκοψε την ανάσα των αυτοπτών μαρτύρων και στο οποίο από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ιπποκράτους η οποία εξελίσσεται σε ένα σημείο καρμανιόλα.

Το newsit.gr, φέρνει στο φως της δημοσιότητας δύο βίντεο ντοκουμέντα από το νέο συμβάν. Οι εικόνες από το αποκλειστικό οπτικό υλικό σοκάρουν και καθηλώνουν ακόμα και τους πιο ψύχραιμους χαρακτήρες.

Ακόμα ένα τροχαίο – Σοκαριστικές εικόνες

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγο πριν τη 01.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, 09.06.2021. Η κίνηση των οχημάτων στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ιπποκράτους είναι ομαλή, καθώς λόγω του περασμένου της ώρας αλλά και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας λίγα είναι τα οχήματα που κυκλοφορούν. Σε μια γωνιά του δρόμου τρία αγόρια κι ένα κορίτσι συζητούν αμέριμνα. Οι σηματοδότες των δύο κεντρικών δρόμων της Αθήνας εναλλάσσουν την κίνηση των οχημάτων. Κάποια στιγμή στο σηματοδότη της οδού Σόλωνος ανάβει κόκκινο.

Μια μηχανή που είναι σταματημένη μπροστά από το φανάρι επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, ξεκινάει την πορεία της. Ακολουθεί άλλο ένα δίκυκλο στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα, με οδηγό έναν άνδρα και συνεπιβάτη μια γυναίκα.

Την ώρα που η μηχανή βρίσκεται ακριβώς πάνω στη διασταύρωση, ένα μαύρο όχημα που κινείται με μεγάλη ταχύτητα παραβιάζει τον ερυθρό σηματοδότη επί της οδού Σόλωνος και χτυπάει τη μηχανή. Η μοτοσυκλέτα και οι δύο επιβαίνοντες σέρνονται για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο, ενώ το μαύρο όχημα σταματάει λίγο μετά τη σύγκρουση.

Ο οδηγός του δίκυκλου με το που σηκώνεται από το έδαφος φωνάζει “ Σοφία – Σοφία είσαι καλά “ και σπεύδει προς τη μεριά της κοπέλας

Τα τέσσερα παιδιά που βρίσκονταν στο σημείο και περίοικοι θα σπεύσουν να βοηθήσουν τους δύο επιβάτες της μηχανής αλλά και τον οδηγό του αυτοκινήτου. Από τη σφοδρή σύγκρουσή θα τραυματιστεί μόνο η κοπέλα που βρίσκονταν στη μηχανή, χωρίς ωστόσο να συντρέχουν λόγοι ανησυχία για την υγεία της.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.