Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ισλαμικός σάλος» από την εμφάνιση της υπουργού Εξωτερικών της Λιβύης στην Τουρκία

Η ηγέτιδα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Λιβύης, δήλωσε ότι η Νατζλά αλ Μανκούους, «χρειάζεται μαθήματα πρωτοκόλλου ένδυσης επειδή εκπρ...





Η ηγέτιδα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Λιβύης, δήλωσε ότι η Νατζλά αλ Μανκούους, «χρειάζεται μαθήματα πρωτοκόλλου ένδυσης επειδή εκπροσωπεί τη Λιβύη», γράφει αραβικό δημοσίευμα.


Η υπουργός Εξωτερικών της Λιβύης, Νατζλά αλ Μανκούους, δέχθηκε αιφνίδια επίθεση από την ηγέτιδα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, λόγω της πρόσφατης εμφάνισής της κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον Τούρκο ομόλογό της, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Η αλ Μανκούους εμφανίστηκε με ένα μέτριο φόρεμα που έφερε λουλούδια κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον Τούρκο ομόλογό της, στην Άγκυρα σε μια συνάντηση που συζήτησαν «τρόπους ενίσχυσης της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών», σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Η Άμνα Μουτάιρ, μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου της Επικρατείας και ηγέτιδα του Κόμματος Δικαιοσύνης και Κατασκευών, του πολιτικού σκέλους της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στη Λιβύη, έγραψε στη σελίδα της στα κοινωνικά δίκτυα ότι τα ρούχα της αλ Μανκούους «δεν αντιπροσωπεύουν την εμφάνιση του κράτους της Λιβύης και δεν είναι κατάλληλα για επίσημες εμφανίσεις».

Η Μουτάιρ πρόσθεσε ότι η υπουργός «χρειάζεται μαθήματα στο πρωτόκολλο ένδυσης επειδή εκπροσωπεί τη Λιβύη» και της ζήτησε να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνισή της.

Αυτή η θέση της Μουτάιρ στην εκτεταμένη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε αντιδράσεις από υποστηρικτές της αλ Μανκούους που την υπερασπίστηκαν και επαίνεσαν την κομψότητά της με την απλότητα των ρούχων της.

Τόνισαν, επίσης, ότι η επίθεση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας εμπίπτει στο πλαίσιο μιας εκστρατείας που ξεκίνησε η ομάδα εναντίον της υπουργού, λόγω της θέσης της που αντιτίθεται στην τουρκική παρουσία στη χώρα.

Η αλ Μανκούους υπέστη έντονη επίθεση από την Αδελφότητα στη Λιβύη και τους πιστούς της, από την έκκλησή της να ακυρώσει τη συμφωνία που υπογράφηκε με την Τουρκία και την απόσυρση των δυνάμεων της από τη Λιβύη, φτάνοντας στο σημείο να ζητήσει η Αδελφότητα την απομάκρυνσή της από τη θέση της υπουργού Εξωτερικών.

Μάλιστα, ο απομονωμένος Μουφτής Σαντίκ αλ Γκαριάνι, ο οποίος περιγράφεται στη χώρα ως «Ο μουφτής του αίματος και της τρομοκρατίας» την επέκρινε και υποκίνησε τους πιστούς οπαδούς του εναντίον της Μανκούους και τους κάλεσε να βγουν στους δρόμους για να υπερασπιστούν την παρουσία των τουρκικών δυνάμεων στη Λιβύη.


Αλ Αραμπίγια
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.