Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκλονίζουν οι γονείς του μία μέρα πριν την εκδίκαση στο Εφετείο - Πάμε στη δίκη για την ψυχούλα του

Σε δεύτερο βαθμό ξεκινά την Πέμπτη η δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ο οποίος...





Σε δεύτερο βαθμό ξεκινά την Πέμπτη η δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ο οποίος πριν από έξι χρόνια βρέθηκε δολοφονημένος, έναν μήνα μετά την εξαφάνισή του από τη σχολή.

Οι γονείς του που ζητούν απεγνωσμένα δικαίωση, μίλησαν στην ΕΡΤ μία ημέρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης.

«Πάμε στη δίκη για την ψυχούλα του, μαζεύουμε και οι δυο τις δυνάμεις μας και πάμε για εκείνον», δήλωσε η μητέρα του, Μαρία. «Εγώ θέλω να τιμωρηθούν και ας πάω χίλιες φορές ακόμα στα Γιάννενα. Θέλω να ακούω τη λέξη ένοχοι γιατί παλέψαμε πολύ να την ακούσουμε αυτήν τη λέξη», είπε ακόμη και επισήμανε: «Τη λέξη “φιλία” την πήγαν αυτοί εκεί που τη θέλανε. Δεν μπορούν να μας πούνε ότι ήταν φίλοι του».

«Η δικαίωση του Βαγγέλη μου είναι ο κόσμος», είπε από την πλευρά του ο πατέρας του, Ανδρέας. «Η αγάπη του κόσμου. Μετά από έξι χρόνια παλεύω για τη δικαίωση των αξιών του. Ευτυχώς βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι με τα πιστεύω του Βαγγέλη μου. Εσείς όλοι που αγαπάτε τον Βαγγέλη μας δίνετε δύναμη», είπε ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.