Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με ποιο κόμμα ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής η «ψυχολόγος» της Καρολάιν

Στο στόχαστρο έχει βρεθεί η «ψυχολόγος» της άτυχης Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, Ελένη Μυλωνοπούλου, που μετά τις ...





Στο στόχαστρο έχει βρεθεί η «ψυχολόγος» της άτυχης Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, Ελένη Μυλωνοπούλου, που μετά τις δηλώσεις της για την επαγγελματική σχέση που είχε με την 20χρονη κοπέλα, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, προκαταρκτική έρευνα διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για την Ελένη Μυλωνοπούλου.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διερευνηθεί, βάσει της δικογραφίας που απέστειλαν στην Εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, εάν έχει τελεστεί από την πλευρά της το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου έχει δεχθεί έντονη κριτική, με τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων να ζητεί να καταθέσει το πτυχίο της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και την ίδια να υποστηρίζει ότι «ποτέ δεν ισχυρίστηκε πως είναι ψυχολόγος».

Με τη σύμβουλο υγείας της αδικοχαμένης Καρολάιν τα έβαλε και η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής, η οποία, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι «η κυρία Μυλωνοπούλου δεν ήταν και δεν είναι μέλος της.

Όπως φαίνεται, πάντως, η Ελένη Μυλωνοπούλου είχε πλούσια δράση και στον πολιτικό στίβο και έχει υπάρξει υποψήφια ευρωβουλευτής. Συγκεκριμένα, ήταν υποψήφια με το κόμμα «Νέα Ελληνική Ορμή» της Κατερίνας Παπακώστα και διεκδικούσε μία θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το εν λόγω κόμμα, πάντως, δεν συγκέντρωσε το απαραίτητο ποσοστό ώστε να εκλέξει ευρωβουλευτή, αφού στις ευρωεκλογές του 2019 η Νέα Ελληνική Ορμή κατήλθε αυτόνομα, συγκεντρώνοντας πανελλαδικά ποσοστό της τάξεως του 0,22%.

H διαφημιστική της καταχώρηση ως υποψήφια ευρωβουλευτής:



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.