Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαριστική αποκάλυψη για τον Γάλλο χορευτή: Ήταν για μέρες ζωντανός μέσα στη δεξαμενή

 Παγιδευμένος στη δεξαμενή της ερειπωμένης έπαυλης Μαυρομιχάλη, στον Πειραιά, ήταν για μέρες ο Γάλλος χορευτής, Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, ...

 Παγιδευμένος στη δεξαμενή της ερειπωμένης έπαυλης Μαυρομιχάλη, στον Πειραιά, ήταν για μέρες ο Γάλλος χορευτής, Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ,  που είχε εξαφανιστεί στις 21 Αυγούστου 2020 και βρέθηκε νεκρός στις αρχές Μαΐου 2021. 

Σύμφωνα με τις εικόνες που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, ο 27χρονος είχε χαράξει στα τοιχώματα της δεξαμενής με μια κοφτερή πέτρα “Here since 21.08.2020”, έγραφε δηλώνοντας ότι βρισκόταν εκεί παγιδευμένος, από την ημέρα που εξαφανίστηκε. Με κάθετες γραμμές μετρούσε τις ημέρες που περνούσαν χωρίς βοήθεια. Όταν ένιωσε το τέλος να πλησιάζει, έγραψε: “Tried everything…” (έκανα ό,τι μπορούσα…). Εκείνες τις ώρες έστειλε με αυτό τον ανατριχιαστικό τρόπο κι ένα μήνυμα στην οικογένειά του. “Love you family, papa, Rick, Tiffany” (Σας αγαπώ οικογένεια, μπαμπά, Ρικ, Τίφανι – σ.σ. τα αδέρφια του).


Η δεξαμενή απείχε μόλις λίγα μέτρα από το πανδοχείο που έμενε, από τις 5 Ιουλίου, όταν ήρθε στην Ελλάδα για διαλογισμό και γιόγκα.


Ο σκελετός του εντοπίστηκε σχεδόν εννέα μήνες μετά, από παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτίρια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη. Μέσα στην δεξαμενή νερού βρήκαν το μακάβριο εύρημα και αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομία και πυροσβεστική.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.