Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ξαναχτύπησε» ο Πεκέρ: Καταγγέλλει μεταφορά όπλων σε τζιχαντιστές με πρωταγωνιστή συγγενή του Ερντογάν!

Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, που εδώ και εβδομάδες «ξεροψήνει» το καθεστώς Ερντογάν με βιντεοσκοπημένα μηνύματά του που παρακολουθούν εκατο...





Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, που εδώ και εβδομάδες «ξεροψήνει» το καθεστώς Ερντογάν με βιντεοσκοπημένα μηνύματά του που παρακολουθούν εκατομμύρια Τούρκοι, ξαναχτύπησε: Πριν από λίγες ώρες δημοσιοποίησε το βίντεο συνομιλίας του ίδιου με έναν συγγενή του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ιδιοκτήτη της εταιρείας Lazoil Energy, τον Serdar Ekşi.

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν 13 λεπτών που περιέχει την τηλεφωνική συνομιλία του Πεκέρ με τον παντρεμένο με ανιψιά του Ερντογάν Ekşi, ο 49χρονος ηγέτης της μαφίας λαμβάνει επιβεβαίωση από τον συνομιλητή του τόσο για τη γνώση όσο και για τη συμμετοχή του στην παροχή όπλων προς βοήθεια των τζιχαντιστών στη Συρία.

Σε ένα από τα βίντεό του τον περασμένο μήνα, ο Πεκέρ είχε ισχυριστεί ότι η Τουρκία έστειλε όπλα σε τζιχαντιστές της Αλ-Νούσρα στη Συρία μέσω της SADAT, μιας ιδιωτικής εταιρείας στρατιωτικών συμβούλων που ιδρύθηκε από τον επικεφαλής στρατιωτικό σύμβουλο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Αντνάν Τανριρίντι.

Ο ισχυρισμός του αυτοεξόριστου αφεντικού της μαφίας, ο οποίος ήταν γνωστός ως πιστός στον Ερντογάν, είναι ένας από τους πολλούς που συνδέουν παλιούς και σημερινούς κυβερνητικούς αξιωματούχους με το οργανωμένο έγκλημα και συγκλονίζουν ολόκληρη την Τουρκία.

«Ήμασταν στο ξενοδοχείο. Ήσασταν και εκεί. Δεν ήσασταν εκεί κάθε φορά που στέλναμε τα υλικά;» λέει ο Πεκέρ στον Ekşi που κουνά συγκατανευτικά το κεφάλι, αναφερόμενος στο σημείο αναχώρησης των όπλων που στάλθηκαν στη Συρία.

«Θα παρείχαμε τέσσερα φορτηγά και θα παρείχαν επίσης άλλα τέσσερα», λέει ο Πεκέρ στον Ekşi, αναφερόμενος στη SADAT. «Δεν πουλούσαμε (αυτά τα όπλα), ήσουν κι εσύ μέσα σε αυτή την υπόθεση και έτσι ήμουν κι εγώ».

Ο Πεκέρ συνεχίζει λέγοντας πως είναι «ανέντιμο» ότι τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αρνούνται να αναφέρουν τους ισχυρισμούς του σχετικά με τη μεταφορά όπλων και τη γενναιοδωρία του κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κάτι για το οποίο ο Ekşi απαντά λέγοντας «έχετε δίκιο».

Σε ένα προηγούμενο βίντεο, ο Πεκέρ μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με την φερόμενη συνεργασία μεταξύ Τούρκων αξιωματούχων και της Al-Nusra (σσ τζιχαντιστικής οργάνωσης που θεωρείται παρακλάδι της Αλ-Κάιντα στη Συρία), ενώ γνωστοποίησε ότι είχε αποφασίσει να στείλει στρατιωτικό εξοπλισμό στους Σύρους Τουρκμένους και μοιράστηκε το σχέδιο με τον Metin Külünk, βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος του Ερντογάν, προκειμένου να λάβει άδεια αποστολής των φορτηγών το 2015.

Κατά τη διάρκεια του νέου βίντεο, ο αρχιμαφιόζος και ο συγγενής του Ερντογάν συζητούν επίσης για τον Külünk, με τον Ekşi να λέει ότι οι «συνδέσεις» του βουλευτή εξασθενούν, ισχυρισμό για τον οποίο ο Πεκέρ εγείρει αντιρρήσεις.

Οι ισχυρισμοί του «νονού» της τουρκικής μαφίας, έχουν αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για το σκάνδαλο με τα φορτηγά της MIT του 2015, όταν η υπηρεσία πληροφοριών της Τουρκίας «πιάστηκε στα πράσα» να μεταφέρει όπλα πιθανά σε Σύρους τζιχαντιστές υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής βοήθειας για τους Τουρκμένους στη βορειοδυτική Συρία.

«Είμαστε όλοι μία οικογένεια. Είμαστε μαζί σε κάθε έγκλημα », είπε ο Πεκέρ σε ένα tweet το Σάββατο, απευθυνόμενος στον Ekşi. «Σου είπα ότι θα φτάναμε ψηλά μαζί … αλλά μου μίλησες και μετά συμμετείχες σε προσπάθειες εναντίον μου».




Οι δύο άντρες που συνομιλούν στο βίντεο ασχολούνται επίσης και με τον πρώην βουλευτή του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Feyzi İşbaşaran, για τον οποίο ο Πεκέρ ισχυρίστηκε τον περασμένο μήνα ότι ξυλοκοπήθηκε από δύο άτομα, ενώ ήταν στη φυλακή για προσβολή του Ερντογάν.

Ο ηγέτης του οργανωμένου εγκλήματος είπε στον Ekşi ότι η ιδέα της επίθεσης του 2014 στο İşbaşaran ανήκε στον Τούρκο πρόεδρο.

«Ο Ερντογάν είναι πολύ θυμωμένος, ζητά επίθεση εναντίον του Feyzi İşbaşaran ενώ βρίσκεται υπό αστυνομική κράτηση», λέει ο Πεκέρ.

Ο αρχιμαφιόζος τον περασμένο μήνα είχε ισχυριστεί ότι δύο από τους άντρες του επιτέθηκαν στον İşbaşaran ενώ ήταν υπό κράτηση, σε ένα περιστατικό που στήθηκε για να μοιάζει με μια μάχη ανάμεσα σε κρατούμενους.

Ο İşbaşaran επιβεβαίωσε το περιστατικό, αρνούμενος ωστόσο ότι κατά την επίθεση του έσπασαν τα κόκκαλα, όπως ισχυρίστηκε ο Πεκέρ.

Πηγή: Ahvalnews

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.