Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτο βίντεο: Σκύλος βοηθάει το αφεντικό του να… παρκάρει

 Κάποια σκυλάκια μαθαίνουν πανεύκολα καινούργια τρικ. Άλλα πάλι δυσκολεύονται να μάθουν ακόμη… και το όνομά τους. Φυσικά, πάντα παίζει ρόλ...

 Κάποια σκυλάκια μαθαίνουν πανεύκολα καινούργια τρικ. Άλλα πάλι δυσκολεύονται να μάθουν ακόμη… και το όνομά τους.


Φυσικά, πάντα παίζει ρόλο η προσπάθεια του κηδεμόνα τους, όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι το καθένα έχει τους δικούς του ρυθμούς και δυνατότητες.


Δεν είναι θέμα ράτσας – ούτε αναγκαστικά και θέμα ευφυΐας.


Στην πραγματικότητα, είναι κυρίως θέμα χαρακτήρα.


Γιατί σίγουρα το έχετε παρατηρήσει κι εσείς: Ακόμη κι αν το σκυλάκι σας… βαριέται που ζει, είναι ικανό να καταλάβει πολύ γρήγορα τα θέματα που πραγματικά το αφορούν.


Για παράδειγμα, ένας λιχούδης σκύλος θα μάθει αμέσως πώς να σας καταφέρνει να του δώσετε τη λιχουδιά που έχει ζηλέψει, ενώ ένα σκυλάκι που λατρεύει το παιχνίδι συγκεντρώνεται απίστευτα όταν αισθάνεται ότι θα του το προσφέρετε.


Δεν ξέρουμε ποια είναι τα κίνητρα αυτού του γκόλντεν ριτρίβερ, που έμαθε να… δίνει οδηγίες για παρκάρισμα, όμως το μόνο βέβαιο είναι ότι ήταν πολύ ισχυρά, γιατί φαίνεται να τα έχει καταφέρει άψογα.


Το σκυλάκι στέκεται πίσω από το αμάξι του αφεντικού του και του κάνει νοήματα για να ξέρει πόσο… τον παίρνει να κάνει όπισθεν.


Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.