Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Νεκρός άνδρας στην Θεσσαλονίκη από την κακοκαιρία... Παρασύρθηκε με το όχημα του από χείμαρρο..

Το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (12.06) είχε τραγική κατάληξη για έναν άνδρα στην Πολίχνη. Νωρίτερα ...





Το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (12.06) είχε τραγική κατάληξη για έναν άνδρα στην Πολίχνη. Νωρίτερα οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για ένα όχημα που παρασύρθηκε από χείμαρρο κοντά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου κι αμέσως άρχισε μια τεράστια επιχείρηση έτσι ώστε να βρεθεί ο οδηγός του οχήματος το οποίο είχε γίνει έρμαιο των νερών που πλημμύρησαν την περιοχή.

Περίπου μισή ώρα αργότερα, ένας άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε απόσταση περίπου 250 μέτρων από το σημείο όπου παρασύρθηκε το όχημα. Οι άνδρες του ΕΚΑΒ έκαναν μεγάλες προσπάθειες για να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, όπως αναφέρουν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αυτές αποδείχθηκαν άκαρπες.

«Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε άνδρας στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό οχήματος που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στην ίδια περιοχή. Επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 1 ομάδα αυτοδυτών της 2ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της πυροσβεστικής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι έρευνες αυτή τη στιγμή γίνονται για να εντοπιστεί το όχημα και να ταυτοποιηθεί αν ο άνδρας που βρέθηκε από τις Αρχές είναι ο οδηγός του οχήματος που παρασύρθηκε από τον ορμητικό χείμαρρο.

«Είδα ένα καφέ αμάξι, καφέ χρώματος, νομίζω ότι ήταν μάρκα Πεζό. Τον κόρναρα, σταμάτησε για λίγο, αλλά είχε πολύ νερό. Είδα τον οδηγό και πήρα το 100. Το αμάξι τελικά παρασύρθηκε», ανέφερε στην ιστοσελίδα GRTimes, αυτόπτης μάρτυρας, που κάλεσε και την αστυνομία.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.