Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απλυταριά... Έσκισαν την Ελληνική Σημαία στο κάστρο της Πάργας! Κατέβασαν άλλη μια από μπαλκόνι...!! Συνελήφθη μια συμμορίτισσα...!!!

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση καταστροφής ελληνικής σημαίας στο Ενετικό Κάστρο Πάργας -Επιπρόσθετα, από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ...





Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση καταστροφής ελληνικής σημαίας στο Ενετικό Κάστρο Πάργας

-Επιπρόσθετα, από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, διακριβώθηκε ότι χθες μετά τα μεσάνυχτα, οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν επιπλέον ελληνική σημαία από τον ιστό που ήταν αναρτημένη σε μπαλκόνι σπιτιού στην Πάργα.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (7) ατόμων, ενώ συνελήφθη ένα από αυτά

Άμεση ήταν η εξιχνίαση της υπόθεσης καταστροφής ελληνικής σημαίας που βρίσκονταν αναρτημένη εντός του Ενετικού Κάστρου Πάργας, ύστερα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου και του Αστυνομικού Σταθμού Πάργας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (7) ημεδαπών (4 άνδρες – 3 γυναίκες), ηλικίας από 21 έως 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή συμβόλου εθνικής σημασίας κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νυχτερινές ώρες της 30 προς 31/05/2021, οι κατηγορούμενοι παραβίασαν την κεντρική θύρα εισόδου του Ενετικού Κάστρου Πάργας και έσκισαν ελληνική σημαία που ήταν τοποθετημένη σε σημείο επί των τειχών του Κάστρου.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (31-05-2021) το βράδυ στην Πάργα μία εκ των κατηγορουμένων.

Επιπρόσθετα, από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, διακριβώθηκε ότι χθες μετά τα μεσάνυχτα, οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν επιπλέον ελληνική σημαία από τον ιστό που ήταν αναρτημένη σε μπαλκόνι σπιτιού στην Πάργα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ προανάκριση διενεργήθηκε από τον Αστυνομικό Σταθμό Πάργας.

epirus-tv-news.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.