Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάλι μαζί τα φιλαράκια... Νέα συνάντηση Λαβρόφ με Τσαβούσογλου στην Αττάλεια

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ βρίσκεται από χθες στην Αττάλεια για να πραγματοποιήσει συνάντηση σήμερα με τον υπουργό Εξωτερικ...







Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ βρίσκεται από χθες στην Αττάλεια για να πραγματοποιήσει συνάντηση σήμερα με τον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μεταδίδει για την ΕΡΤ η Αριάνα Φερεντίνου από την Κωσταντινούπολη.

Η τουρκική αντιπροσωπεία υποδέχτηκε τον Ρώσο αξιωματούχο στο αεροδρόμιο της Αττάλειας.

Σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει νωρίτερα το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, αναφέροταν ότι ο Λαβρόφ θα επισκεφθεί την Αττάλεια στις 30 Ιουνίου για να συναντηθεί με τον ΤΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην Αττάλεια, σχεδιάζεται να συζητηθεί ένα ευρύ φάσμα θεμάτων διμερούς και διεθνούς ατζέντας.

»Θα συζητηθούν, η κατάσταση στον Νότιο Καύκασο, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, η Βόρεια Αφρική και το Αφγανιστάν και η κατάσταση στην Ουκρανία, την Κεντρική Ασία, την Ανατολική Μεσόγειο και τις περιοχές του Εύξεινου Πόντου», ανέφερε η ανακοίνωση της Ρωσικής πλευράς.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.